reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dziś luka w kalendarzu chyba z okazji Tlustego Czwartkunic nic nie planowałyście na dzis tylko wcinać pączki [emoji6] niech Wam w cycki idą (czy w co sobie chcecie) [emoji6] miłego dnia [emoji8]Zobacz załącznik 1236979
Ja mam dzis usg😊 moge dac znaka po. Niech sprawdza czy dzieci mają jeszcze miejsce😊

Gadżety mojego męża są wszędzie 🙃 i to głównie na jego rzeczy potrzebujemy miejsca. Szafa w sypialni, pod łóżkiem, w samochodzie, coś tam u rodziców i u znajomego, z którym pracuje- mąż jest elektrykiem, więc i sprzęt, i jakieś materiały.
A mój zbieraczem 😂
Wszystkiego mu szkoda wyrzucić...

No ja nie wyobrażam sobie prowadzić ciąży u mojego doktorka... Brakuje mi w nim takiej czułości jakiejś, empatii, nie wiem. Żeby się spytał, jak się czuję po prostu. Tylko pielęgniarki/recepcja takie pytania zadawały, a ja czułam się wtedy dopieszczona 🤣Konkretny gościu po prostu. W każdym razie u mnie łatwo poszło, bo sam powiedział dzisiaj, że nie jest położnikiem.
Ja na Twoim miejscu po prostu nie umówiłabym się na wizytę następna albo odwołała ją i poszła do swojego lekarza. Gorzej, jeśli chcesz jeszcze wrócić do kliniki, ale cóż, powinnaś myśleć o sobie i swoich potrzebach.
Wizyty do 13tc mam w cenie pakietu więc jeszcze pójdę kilka razy. Ale chyba równolegle się omówię już do mojego starego lekarza (który zresztą współpracuje z tą klinika - robi dla nich prenatalne). Muszę się zastanowić jak to rozegrać.
Moja obecna lekarka też nie jest specjalnie empatyczma. Może i konkretna ale to za mało. Nawet nie widzialam po niej żeby się ucieszyła że się udało.

reklama
Jak duzo was warszawianek ;) Na Woli mamy pochowanych Łukasza dziadkow. Jedni mieszkali na Ochocie to jakis wojskowy blok bo dziadek byl plkowniekiem a drudzy mieszkali na mokotowie i ten drugi dziadek byl tworca ROR w PKO ;) Tam jeszcze Łukasz jest zameldowany - czy to daleko od Was?
Wola to sasiadujaca dzielnica z Bemowem,Ochota to tez nietak daleko znam troche Ochote bo blisko jest dzielnicy w ktorej pracuje i czesto tam cos zalatwialam no i jest tam szpital na Banacha a tam woza moich klientow.A co do Mokotowa to bardzo duza dzielnica ale mam bezpisredni autobus na Mokotow😉

Do góry