O na chomiczowke smigam do sushi ronin. Tylko tamNa chomiczowce jak urodzimy to możemy na spacerki razem dygac
reklama
Ja mam dzis usg moge dac znaka po. Niech sprawdza czy dzieci mają jeszcze miejsceDziewczyny dziś luka w kalendarzu chyba z okazji Tlustego Czwartkunic nic nie planowałyście na dzis tylko wcinać pączki [emoji6] niech Wam w cycki idą (czy w co sobie chcecie) [emoji6] miłego dnia [emoji8]Zobacz załącznik 1236979
Pchełka216
Fanka BB :)
też tam chodzilismyO na chomiczowke smigam do sushi ronin. Tylko tam
Gdzie dokładniej?A ja mam tez blisko do was bo ja na Woli:-)
Gonia0605
A mój zbieraczemGadżety mojego męża są wszędzie i to głównie na jego rzeczy potrzebujemy miejsca. Szafa w sypialni, pod łóżkiem, w samochodzie, coś tam u rodziców i u znajomego, z którym pracuje- mąż jest elektrykiem, więc i sprzęt, i jakieś materiały.
Wszystkiego mu szkoda wyrzucić...
To naprawde blisko siebie mieszkamyJa też kocham Bemowo mieszkam przy przychodni na czumy, przy biedrze do parku mam rzut beretem
Jak urodze a jest to czerwiec to mozemy sie umowic na wspolny spacer po ParkuNormalnie jestesmy sasiadkami
Evela.6
Daj znak koniecznie [emoji123][emoji110][emoji3590]Ja mam dzis usg[emoji4] moge dac znaka po. Niech sprawdza czy dzieci mają jeszcze miejsce[emoji4]
Wizyty do 13tc mam w cenie pakietu więc jeszcze pójdę kilka razy. Ale chyba równolegle się omówię już do mojego starego lekarza (który zresztą współpracuje z tą klinika - robi dla nich prenatalne). Muszę się zastanowić jak to rozegrać.No ja nie wyobrażam sobie prowadzić ciąży u mojego doktorka... Brakuje mi w nim takiej czułości jakiejś, empatii, nie wiem. Żeby się spytał, jak się czuję po prostu. Tylko pielęgniarki/recepcja takie pytania zadawały, a ja czułam się wtedy dopieszczona Konkretny gościu po prostu. W każdym razie u mnie łatwo poszło, bo sam powiedział dzisiaj, że nie jest położnikiem.
Ja na Twoim miejscu po prostu nie umówiłabym się na wizytę następna albo odwołała ją i poszła do swojego lekarza. Gorzej, jeśli chcesz jeszcze wrócić do kliniki, ale cóż, powinnaś myśleć o sobie i swoich potrzebach.
Moja obecna lekarka też nie jest specjalnie empatyczma. Może i konkretna ale to za mało. Nawet nie widzialam po niej żeby się ucieszyła że się udało.
bazylia128
Jak duzo was warszawianek Na Woli mamy pochowanych Łukasza dziadkow. Jedni mieszkali na Ochocie to jakis wojskowy blok bo dziadek byl plkowniekiem a drudzy mieszkali na mokotowie i ten drugi dziadek byl tworca ROR w PKO Tam jeszcze Łukasz jest zameldowany - czy to daleko od Was?Gdzie dokładniej?
reklama
Wola to sasiadujaca dzielnica z Bemowem,Ochota to tez nietak daleko znam troche Ochote bo blisko jest dzielnicy w ktorej pracuje i czesto tam cos zalatwialam no i jest tam szpital na Banacha a tam woza moich klientow.A co do Mokotowa to bardzo duza dzielnica ale mam bezpisredni autobus na MokotowJak duzo was warszawianek Na Woli mamy pochowanych Łukasza dziadkow. Jedni mieszkali na Ochocie to jakis wojskowy blok bo dziadek byl plkowniekiem a drudzy mieszkali na mokotowie i ten drugi dziadek byl tworca ROR w PKO Tam jeszcze Łukasz jest zameldowany - czy to daleko od Was?
Podziel się: