reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No idac tokiem myslenia @nieagatka to pewnie z 50 na + a połowa zostanie 😂 starość zrobi swoje :p Nie no na serio to choćbym miala maraton przebiec to zrzucę wszystko co mi natura dowali nastepne 7m... Jejku zeby znow nie zapeszać :(
no ja sie bede bardzo zle czuc jak nie zrzuce a zeby sie zmotywowac to juz teraz nakupialm sukienki w starym rozmiarze - @fredka84 pokazywalam ;)

Dziewczyny bardzo was proszę o pomoc. Czy z takimi wynikami badania z pochwy powinna zostac wykonana punkcja jajników i transfer?

Załączniki

• IMG_20210202_225842.jpg
    IMG_20210202_225842.jpg
    388,1 KB · Wyświetleń: 108
ale masz tatooo ;)
Oj kilka mam 🙈 ale ten na zdjęciu ma szczególne znaczenie ☺️
@Per Em jak tam? Wczoraj pierwszy raz od dawna padłam jak kawka i dopiero doczytałam twoje posty 😔 mam nadzieję że już nie krwawisz i okaże się że to nic groźnego. Trzymam mocno kciuki i dawaj znać po wizycie w klinice ✊✊✊✊ wierze w to ze będzie wszystko dobrze ✊✊✊✊✊❤️

@Per Em kochana jak sytuacja ?Nadal krwawisz
Oj kilka mam 🙈 ale ten na zdjęciu ma szczególne znaczenie ☺️
@Per Em jak tam? Wczoraj pierwszy raz od dawna padłam jak kawka i dopiero doczytałam twoje posty 😔 mam nadzieję że już nie krwawisz i okaże się że to nic groźnego. Trzymam mocno kciuki i dawaj znać po wizycie w klinice ✊✊✊✊ wierze w to ze będzie wszystko dobrze ✊✊✊✊✊❤️
Hej, jak się czujesz?
Dziękuję, jesteście kochane ❤️ jest zdecydowanie lepiej, teraz jakbym tylko plamiła. Nadal jednak czekam, że w pozycji pionowej znowu wszystko chluśnie, bo obecny stan jest spowodowany leżeniem...
Ale obudziłam się z nadzieją bliżej nie opisaną. Nie widzę totalnie opcji, że piszę Wam, że już po wszystkim...
Zaraz jedziemy do kliniki.
Ale jestem zdecydowanie spokojniejsza, jeśli nie spokojna. Jakoś jakbym się pogodziła że wszystkim, a i tak jestem wdzięczna za to, co mogłam doświadczyć do tej pory. Dziwne to totalnie i zupełnie do mnie niepodobne.

reklama
Do góry