reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W bezie podobno najbardziej chodzi o to zeby bardzo powolutku i stopniowo dosypywac cukier do ubijanych bialek ;) A pozniej zostawiasz uchylony piekarnik zeby nie wyjmowac jej od razu ;)

Dawaj do Łodzi to Ci pokaże jak smakuje prawdziwa beza !

Wcale się nie daje wiele cukru i jest cudna, idealnie czuć białka.

Każdy przywykł do bezy z cukierni słodkiej jak cholera. A nie o to chodzi ;)

Też rysujecie kółka na papierze ? :D

Facet w centrum miasta ma geniaaaalne beziki ;) Zapraszam :p Stawiam :p

Cześć dziewczyny. Są tutaj jakieś osobki, które korzystały w kd w Czechach?
Wczoraj dostałam smsa, ze mają dla nas 5 bardzo ładnych blastocyst z komórek dawczyni i plemników mojego męża. Tak sie zastanawiam jakie mogłabym brać suplementy oprócz kwasu foliowego, d3? Cos polecacie żeby się jakoś zabezpieczyć przed ewentualną ciąża?

reklama
Bo mam mieć najpierw dwa szczepienia limfocytami męża... I dopiero po tym jakiś transfer
Gratuluję dziewuszek 😍😍😍. Mogę wziąć jedną 😜
To u Ciebie takie kombinacje ;-) dobrze ze Ty to ogarniasz. Jakoś nie mogę uwierzyć, ze dwie dziewczynki.. :-) no, cóż test się chyba nie myli. No jak ja je odróżnie?! Trzymam kciuki za dobre wieści jutro.

Do góry