motylek24
Fanka BB :)
Wiem, wiem choć w sumie dziś już wiedzą. Trzymam kciuki.Oni powiedzieli że jutro zadzwonią jak coś zamrożą...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, wiem choć w sumie dziś już wiedzą. Trzymam kciuki.Oni powiedzieli że jutro zadzwonią jak coś zamrożą...
W sumie to dobrze, że mam tę imprezę... Chociaż głowę zajmę...Wiem, wiem choć w sumie dziś już wiedzą. Trzymam kciuki.
Moim zdaniem jest wszystko w porzadku skoro nie dzwonia. Bo gdyby nie bylo zarodkow to po co mieliby czekac do jutra? Na pewno wszystko pieknie rosnie i czekaja do jutra, zeby tylko potwierdzić zamrozenie. ❤Wiem, wiem choć w sumie dziś już wiedzą. Trzymam kciuki.
Ja Gameta Rzgow ale bylo kilka dziewczyn z Gdyni ktore albo juz urodzily albo sa na koncowce ciazy - opinie bardzo dobre - chyba najbardziej dr Czech.
W bezie podobno najbardziej chodzi o to zeby bardzo powolutku i stopniowo dosypywac cukier do ubijanych bialek A pozniej zostawiasz uchylony piekarnik zeby nie wyjmowac jej od razu
Bo mam mieć najpierw dwa szczepienia limfocytami męża... I dopiero po tym jakiś transfer@fredka84 a dlaczego ty masz mieć mrożone zarodki a nie transfer teraz?
To u Ciebie takie kombinacje ;-) dobrze ze Ty to ogarniasz. Jakoś nie mogę uwierzyć, ze dwie dziewczynki.. :-) no, cóż test się chyba nie myli. No jak ja je odróżnie?! Trzymam kciuki za dobre wieści jutro.Bo mam mieć najpierw dwa szczepienia limfocytami męża... I dopiero po tym jakiś transfer
Gratuluję dziewuszek . Mogę wziąć jedną