reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Orchidea33 ale sie wczoraj dzieki tobie usmialam - fakt ze u mnie teraz od placzu do smiechu bardzo cienka liniaaaaaaa 😂😂😂 U mnie dzisiaj tak sypie sniegiem ze sobie pomyslalam aaaaa zrobie balwana ;) Na co Łukasz stwierdzil ze łatwiej bylo by mnie tak pokulac i polepic 😂😂😂 (tak nparwade to sie martwil i trzezwo ocenil sytuacje - bo raz ze ciazko by bylo z takim ciaglym schylaniem to dwa gdzie ja pozniej te kule ulepione popodnosze) Ostatnio ciagle ze mnie zartuje - dlatego juz dzisiaj zamowilam sobie sukienke w rozmiarze S na znak protestu zeby po porodzie miec motywacje ;)
Haha :D ja dzieki Tobie tez ;)
Turlaj kule i upel balwana w pozycji lezacej 😂
Odnosnie sukienki- motywacja musi byc! Ja dzis zafundowalam sobie sok z warzyw i owocow taki swiezo wyciskany. Ja to nie moge sie doczekac az zmienie s na ciazowe :D

reklama
Do góry