Nie@fredka84 dzwonili moze?
reklama
Współczuję Mirka . Trzymaj się dzielnieWzięłam właśnie paracetamol bo mi temperatura rosnie w expresowym tempie
motylek24
Fanka BB :)
Wyczekuje wpisu ....kurła niech dzwonią.
Współczuję Mirka . Trzymaj się dzielnie
Dziękuję kochana
bazylia128
Booozziiiuuuu to pisz nam tutj co jakis czas jak sie czujesz.Wzięłam właśnie paracetamol bo mi temperatura rosnie w expresowym tempie
bazylia128
Trzymamy sie wersji @Aduś16 ze jak nie dzwonia to dobrze
Orchidea33
Haha ja dzieki Tobie tez@Orchidea33 ale sie wczoraj dzieki tobie usmialam - fakt ze u mnie teraz od placzu do smiechu bardzo cienka liniaaaaaaa U mnie dzisiaj tak sypie sniegiem ze sobie pomyslalam aaaaa zrobie balwana Na co Łukasz stwierdzil ze łatwiej bylo by mnie tak pokulac i polepic (tak nparwade to sie martwil i trzezwo ocenil sytuacje - bo raz ze ciazko by bylo z takim ciaglym schylaniem to dwa gdzie ja pozniej te kule ulepione popodnosze) Ostatnio ciagle ze mnie zartuje - dlatego juz dzisiaj zamowilam sobie sukienke w rozmiarze S na znak protestu zeby po porodzie miec motywacje
Turlaj kule i upel balwana w pozycji lezacej
Odnosnie sukienki- motywacja musi byc! Ja dzis zafundowalam sobie sok z warzyw i owocow taki swiezo wyciskany. Ja to nie moge sie doczekac az zmienie s na ciazowe
PotrzebujeCudu
Co myślicie o wyniku progesteronu 11,27ng/ml w 4dpt ?? Biore 2x400mg cyclegest i 3x10mg duphaston
reklama
Oni powiedzieli że jutro zadzwonią jak coś zamrożą...Wyczekuje wpisu ....kurła niech dzwonią.
Podziel się: