reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zaczęła mi rosnąć temperatura i zaczęłam kaszlec 😥 Nie bo moja położna odeszla i nie poznałam nowej...
Kochana co Ty brałaś? Paracetamol??
Maz dobrze się czuje..
No my mielismy to gów....no jskies 2 miesiace temu ;) Ja nic nie dostalam tylko paracetamol do 4 tabletek dziennie - ale ja bralam jak goraczka zaczela rosnac - u mnie najwiecej dwie tbletki na dzien zwlaszcza wieczorem - czasmi bralam polowki. Lekarz pilnowal zebym brala acard i wit D3 podono maja jakis wplyw ;)

reklama
No to u nas tak bylo - mnie wzielo dopiero po 7 dniach jak ksiazka pisze. A jak maz przechodzi? Bo moj to dwa tygodnie goraczka prawie 40 stopni ;(
No my teraz na izolacji razem więc prędzej czy później pewnie i ja załapie. On na szczęście łagodnie, zero smaku, węchu i ból mięśni. Poza tym nic. Oby tak zostało bo on z gorączka to nie na moje nerwy[emoji6][emoji85]

No my teraz na izolacji razem więc prędzej czy później pewnie i ja załapie. On na szczęście łagodnie, zero smaku, węchu i ból mięśni. Poza tym nic. Oby tak zostało bo on z gorączka to nie na moje nerwy[emoji6][emoji85]
Ja tez nie mialam ani smaku a zapachu przez jakis tydzien - normalnie wachalam prefumy, kawe i nic ale po tygodniu przyszlo - no i pamietam jeszcze bardzo duze zmeczenie - przespalam pelne 3 dni.

Ja tez nie mialam ani smaku a zapachu przez jakis tydzien - normalnie wachalam prefumy, kawe i nic ale po tygodniu przyszlo - no i pamietam jeszcze bardzo duze zmeczenie - przespalam pelne 3 dni.
Liczę, że i on tak łagodnie to przejdzie. Też wczoraj chodził po domu i wąchał wszystko intensywnie pachnące a że ja uwielbiam zapachowe świece to miał na czym sprawdzać ale nic nie czul[emoji2368]nawet takiego cuchnącego sera pleśniowego.

Liczę, że i on tak łagodnie to przejdzie. Też wczoraj chodził po domu i wąchał wszystko intensywnie pachnące a że ja uwielbiam zapachowe świece to miał na czym sprawdzać ale nic nie czul[emoji2368]nawet takiego cuchnącego sera pleśniowego.
Moj to naa poczatku mnie oklamywal bo sie go ciagle wypytywalam jak mu zrobilam cos do jedzenia czy dobre? Za kazdym razem biedny opdopwiadal ze bardzo dobre i dopiero jak mi zanikly to sie przyznal ze on tez tak mial zebym sie nie martwila. U niego pierwszego dnia goraczka byla niska jakies 37,4 na drugi dzien pod wieczor juz ponad 39 i i tak dlugie dwa tygodnie i gardlo go strasznie bolalo a ja po tygodniu troche ponad 38 ale nigdy nie bylo 39 i mi znowu poszlo w nos - taki ogien doslownie i zapchany - zreszta walcze z nosem do tej pory. Trzeba duuuuzzzooo pic plynow i niestety jakos to przeczekac my tez mielismy kwarantannie maz dwa tygodnie ja cale 19 dni!!!!

W bezie podobno najbardziej chodzi o to zeby bardzo powolutku i stopniowo dosypywac cukier do ubijanych bialek ;) A pozniej zostawiasz uchylony piekarnik zeby nie wyjmowac jej od razu ;)
Tak zrobiłam... Uwierz mi ze wszystko było dobrze... Z tym ze jak ja wyciągałam to powinna być taka z wierzchu sucha a moja była delitaknie brązowa (chodź piekłam w 120 stopniach) to jeszcze taka dziwna... No nic dziś mi wytłumaczy... Sama powiedziała że jak zaczynała z bezami to milion białek zużyła, włosy z głowy rwała aż w końcu wyszły... I teraz robi je ciągle... No zobaczymy

reklama
No my mielismy to gów....no jskies 2 miesiace temu ;) Ja nic nie dostalam tylko paracetamol do 4 tabletek dziennie - ale ja bralam jak goraczka zaczela rosnac - u mnie najwiecej dwie tbletki na dzien zwlaszcza wieczorem - czasmi bralam polowki. Lekarz pilnowal zebym brala acard i wit D3 podono maja jakis wplyw ;)

Wzięłam właśnie paracetamol bo mi temperatura rosnie w expresowym tempie 😥

Do góry