reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Spokojnie ja miałam test na covid w srode a juz wtedy też mnie rozkładało pomalutku. I mam negatywny. Tzn każdy wirus jest niechciany w szczególności u nas dziewczęta w tym czasie. Ale ja co wieczór pije herbatkę z czosnkiem imbirem szczypta kurkumy i malinki albo sok malinowy od mamusi póki jescze nie mam nic w brzuszku 😉 uważajmy na siebie w tym ciężkim czasie bo niestety czychaja wirusy na nas.
A Ty @mirkado lóżka z herbatką bo to żartów nie ma. Trzymam kciuki 😘

Dziękuję kochana, leżę w łóżku, brak sił na nic... 😘

reklama
@Orchidea33 ale sie wczoraj dzieki tobie usmialam - fakt ze u mnie teraz od placzu do smiechu bardzo cienka liniaaaaaaa 😂😂😂 U mnie dzisiaj tak sypie sniegiem ze sobie pomyslalam aaaaa zrobie balwana ;) Na co Łukasz stwierdzil ze łatwiej bylo by mnie tak pokulac i polepic 😂😂😂 (tak nparwade to sie martwil i trzezwo ocenil sytuacje - bo raz ze ciazko by bylo z takim ciaglym schylaniem to dwa gdzie ja pozniej te kule ulepione popodnosze) Ostatnio ciagle ze mnie zartuje - dlatego juz dzisiaj zamowilam sobie sukienke w rozmiarze S na znak protestu zeby po porodzie miec motywacje ;)

Ja akurat jestem po pierwszej wizycie u Dr Śliwińskiego. Wydaje się konkrety, czekamy na wyniki badań genetycznych i będziemy mieli kolejna wizytę ale pewnie dopiero w marcu🙄 mamy być między 11-14 dniem cyklu więc w lutym w tym czasie nie będziemy mieli jeszcze wyników. Wiesz może dlaczego akurat w tych dniach skoro symulacje i tak zaczyna się od początku cyklu?
dr Śliwinski tez mial dobre opinie wiec chyba jestes w dobrych rekach. Nie wiem dlaczego tak wam wyznaczyl wizyte byc moze chodzi o podpisyanie dokumentow ktorych na poczatku jest od groma, Moze chce zrobic USG w polowie cyklu, zeby sprawdzic endometrium albo jajniki zeby przewidziec jak sie bedziesz stymulowac. Takie badania jak AMH czy FSH robi sie do 5 dni cyklu ale jednak usg w polowie cyklu tez bardzo wazne ;) Co jest u was przyczyna?

reklama
Do góry