reklama
Oh no...daj znać, uspokoiło się? Moze to po badaniu po prostu? Lekarz na usg zadnego krwiaka nie widzial?Zaczęłam krwawić, wczoraj na usg serduszka biły a dzisiaj krwawienie. Oby do rana i pewnie gdzieś usg.
Dopiero doszłam do Twojej nowej wiadomości. Najważniejsze że serduszka są mi tez mówili jak wylądowałam w szpitalu z mega krwawieniem że po ivf to jest częste, a ponoc szczególnie po crio transferze...
Ostatnia edycja:
annemarie
Fanka BB :)
To w sumie dobre wiesci,mam nadzieje ze malz stanie na wysokosci zadania i zaopiekuje sie wamiJestem w szpitalu po usg, oba serduszka biją, szyjka zamknięta. Nie wiedzą dlaczego tak podali mnóstwo progesteronu i nospe. Ogółem do domu i leżeć, bo może to efekt covid.. Powiedzieli, ze na tym etapie wszystko może się zdarzyć.
annemarie
To super,przynajmniej nie jestem sama,zaraz ktos tu jeszcze do nas dolaczy.Mdłości mam od rana do wieczora
. Z synem tak nie miałam wcale wtedy nie mialam
Ruda08
Witam, to ja mistrz@kate_p7 pisz to tam się dzieje . Mam nadzieję że to tylko krwiaczek . Chyba @sandra777.12 była mistrzem, jeśli chodziło o krwawienia i zobacz, nic złego się nie wydarzyło
Ja miałam tyle razy krwawienie, że straciłam rachubę Moja córka skończyła w czwartek 5 miesięcy, także nic sobie z tego nie zrobiła
@kate_p7 czekam na dobre wieści
edit: doleciałam już do Twojej wiadomości. To dobrze, że z dzieciaczkami wszystko dobrze uważajcie na siebie
U mnie też na początku nie wiedzieli czemu krwawię, a pózniej pojawił się krwiak
Aduś16
Lekarze w szpitalu to jednak lubią postraszyć, nie maja za dużo do czynienia z ciążami po in vitro. Mimo iż to taka sama ciaza to jednak nieco inna. Jak ja krwawilam lekarz moj nawet zanim zobaczyl usg kazal zachować spokój i powiedział że to jest tak częsta przypadłość w ciąży po in vitro ze juz nie traktują tego jako realne zagrożenie. Tym bardziej nie gadają ze wszystko moze sie zdarzyć bo to całkiem nakręca. Przyjmujemy tyle hormonów i innych leków ze tak się dzieje, jest większa tentencja do tworzenia sie krwiaków nawet takich których na większości sprzetow nie widac. Kazali Tobie plackiem leżeć? Kiedy następna kontrola? A Ty bierzesz acard może?Jestem w szpitalu po usg, oba serduszka biją, szyjka zamknięta. Nie wiedzą dlaczego tak podali mnóstwo progesteronu i nospe. Ogółem do domu i leżeć, bo może to efekt covid.. Powiedzieli, ze na tym etapie wszystko może się zdarzyć.
Aduś16
Dokładnie, a jeszcze częściej po crio na sztucznym cyklu badz przy świeżym jak byla nawet lekka hiperka. Dopóki nie ma skurczów brzucha jak na okres to nie jest to jakieś realne zagrożenie.Oh no...daj znać, uspokoiło się? Moze to po badaniu po prostu? Lekarz na usg zadnego krwiaka nie widzial?
Dopiero doszłam do Twojej nowej wiadomości. Najważniejsze że serduszka są mi tez mówili jak wylądowałam w szpitalu z mega krwawieniem że po ivf to jest częste, a ponoc szczególnie po crio transferze...
Margoolcia
U nas wczorajsze USG pomyślnie. Dzidziuś zdrowy. Duży jest ponad 90 centyli. I waży już prawie 2 kg w 30 TC.
Ja pierdziulę, czekałam prawie 2 godziny na wynik estradiolu i właśnie lekarz mówi że jest taki sam jak wczoraj i jeszcze muszę czekać bo będą go badać w jakimś rozcieńczeniu . Kuwa, o co chodzi z tym estradiolem
Zgniję tu. Jeść mi się chce
Zgniję tu. Jeść mi się chce
reklama
A może to już z serduszkiem? No u mnie za 1,5 tyg w środę teoretycznie ma być już.Mi trzecią betę zleciła moja lekarka. Wizyta dopiero w piątek- nie wiem jak wytrzymam
W sumie u mnie w najbliższą środę będzie trzecia, zobaczymy, czy zleci coś jeszcze.
Podziel się: