mala_Mi 80
Fanka BB :)
Mam nadzieję że to nic poważnego. Trzymaj się kochana ❤Zaczęłam krwawić, wczoraj na usg serduszka biły a dzisiaj krwawienie. Oby do rana i pewnie gdzieś usg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję że to nic poważnego. Trzymaj się kochana ❤Zaczęłam krwawić, wczoraj na usg serduszka biły a dzisiaj krwawienie. Oby do rana i pewnie gdzieś usg.
Nom, też tak mam, a jeszcze to samo imię mamySuper bardzo się cieszę Czekałam na Twój wynik jak na własny bo jesteśmy na podobnym etapie Będziesz jeszcze powtarzać?
Mdłości mam od rana do wieczoraAdus nie chrzanrodzimy razem wiec teges...jakies mdlosci cie biora czy cos? Jakas kara za to pitolenie musi byc
Ale się cieszę wypoczywaj w takim razie, jeszcze bardziej niż wcześniej.Jestem w szpitalu po usg, oba serduszka biją, szyjka zamknięta. Nie wiedzą dlaczego tak podali mnóstwo progesteronu i nospe. Ogółem do domu i leżeć, bo może to efekt covid.. Powiedzieli, ze na tym etapie wszystko może się zdarzyć.
O cholera, no to witaj w klubie krwawiących. Lekarz mnie pocieszal ze po in vitro bardzo dużo krwawi i jest ok. Duzo tej krwi?? Jak nie przejdzie jedz na IPZaczęłam krwawić, wczoraj na usg serduszka biły a dzisiaj krwawienie. Oby do rana i pewnie gdzieś usg.
Jestem w szpitalu po usg, oba serduszka biją, szyjka zamknięta. Nie wiedzą dlaczego tak podali mnóstwo progesteronu i nospe. Ogółem do domu i leżeć, bo może to efekt covid.. Powiedzieli, ze na tym etapie wszystko może się zdarzyć.
Mi trzecią betę zleciła moja lekarka. Wizyta dopiero w piątek- nie wiem jak wytrzymamNom, też tak mam, a jeszcze to samo imię mamy
Nie, na własną rękę nie. W środę mam wizytę i badania. Na chwilę obecną jest okej, więc nie będę świrować a i tak łeb mam zawalony tym, co będzie i żeby było. Uspokoił mnie ten wynik w jakimś stopniu.
A w aplikacji mi termin wyliczyło na naszą rocznicę ślubu
U mnie przy pierwszym krótkim protokole wyglądało to tak:Cześć Wszystkim. Dzisiaj zostaliśmy zakwalifikowani do in vitro. Za kilka dni biore pierwsza dawke Puregonu. Czy ktoś był by w stanie opisać etapy, ile co trwa? Kiedy L4 ? Kiedy będzie wiadomo, że się udało. Umowa mi się kończy w pracy za kilka dni, więc dobrze by bylo nie brać żadnego wolnego.
Uwazaj na siebie [emoji8] niech maluszki będą silne i to przetrwaja[emoji120][emoji120]Zaczęłam krwawić, wczoraj na usg serduszka biły a dzisiaj krwawienie. Oby do rana i pewnie gdzieś usg.