No i piękny wynik . GratulujęAaaaaa jednak niespodzianka, są wyniki
Dzisiaj 9dpt, co prawda inne laboratorium ale 93,9 dwa dni temu było 29,03
reklama
@kate_p7 pisz to tam się dzieje . Mam nadzieję że to tylko krwiaczek . Chyba @sandra777.12 była mistrzem, jeśli chodziło o krwawienia i zobacz, nic złego się nie wydarzyło
Ja właśnie jestem po pobraniu krwi i znów czekam godzinę na wizytę.
@mala_Mi 80 w Sinsay jest specjalna oferta dla Ciebie
Załączniki
Super bardzo się cieszę Czekałam na Twój wynik jak na własny bo jesteśmy na podobnym etapie Będziesz jeszcze powtarzać?Aaaaaa jednak niespodzianka, są wyniki
Dzisiaj 9dpt, co prawda inne laboratorium ale 93,9 dwa dni temu było 29,03
motylek24
Fanka BB :)
Kiedy planujesz szczepienia?Ja właśnie jestem po pobraniu krwi i znów czekam godzinę na wizytę.
Jak tylko będę wiedziała, że mam jakieś zarodki do zamrożenia, to wysylam Paśnikowi badania krwi męża i czekam na skierowanie. Na innym forum dziewczyny pisały że się miesiąc czeka od wystawienia skierowania.Kiedy planujesz szczepienia?
Jestem w szpitalu po usg, oba serduszka biją, szyjka zamknięta. Nie wiedzą dlaczego tak podali mnóstwo progesteronu i nospe. Ogółem do domu i leżeć, bo może to efekt covid.. Powiedzieli, ze na tym etapie wszystko może się zdarzyć.
motylek24
Dobrze, działaj. Trzymam kciuki.Jak tylko będę wiedziała, że mam jakieś zarodki do zamrożenia, to wysylam Paśnikowi badania krwi męża i czekam na skierowanie. Na innym forum dziewczyny pisały że się miesiąc czeka od wystawienia skierowania.
mala_Mi 80
Awww chcę takieJa właśnie jestem po pobraniu krwi i znów czekam godzinę na wizytę.
Pisz po wizycie co i jak, powodzenia
reklama
Jakie piękne!Ja właśnie jestem po pobraniu krwi i znów czekam godzinę na wizytę.
Podziel się: