reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Powtórzyć i tak powtórzę ale zobacz na ten progesteron jaki niski wiec mało prawdopodobne aby była z tego ciaza 😭

Już pisałam narazie cisza po mimo tylu leków i tak niski za niski jest ten progesteron myślisz ,ze tak niski progestron jest w stanie utrzymać ciąże ??
Paulina,moja pierwsza beta w tej ciazy i progesteron chyba 15 dpt,wiwsz jaki byl??? 0,74 myslalam ,ze zle widze,po 2dniach byl juz 14 ...
Fakt faktem ,ze ciaza jest i ma sie dobrze.
I tak przy okazji.. Duphaston nie wychodzi we krwi wiec masz prg o wiele wyzszy.
Bete powtorz za dwa dni ibedzie jasne co i jak.
Trzymam kciuki🤗

reklama
Paulina,moja pierwsza beta w tej ciazy i progesteron chyba 15 dpt,wiwsz jaki byl??? 0,74 myslalam ,ze zle widze,po 2dniach byl juz 14 ...
Fakt faktem ,ze ciaza jest i ma sie dobrze.
I tak przy okazji.. Duphaston nie wychodzi we krwi wiec masz prg o wiele wyzszy.
Bete powtorz za dwa dni ibedzie jasne co i jak.
Trzymam kciuki🤗
A bete jaka pierwsza miałaś w tej ciąży ?? Staram się jeszcze myśleć pozytywnie ale no łzy same lecą jak taki wynik się widzi 😭

Jestem po wizycie. Tak jak się spodziewałam, nie mają na nas pomysłu. Komórki jajowe rzekomo dobre, chociaż śmiem wątpić bo byłam mocno przestymulowana.
Parametry meza w teorii ok.

Zlecony kariotyp i w zależności od tego co wyjdzie - nasienie dawcy/adopcja komórki jajowej/adopcja zarodka.

Nie było rozmowy typu: spróbujemy jeszcze raz. Tylko: dobrze, ze ma pani zamrożone jeszcze 10 jajeczek.
Spytałam o transfery w 3 dobie bo przecież wtedy te zarodki były jeszcze ok. Odpowiedz: transfery w 3 dobie to chowanie głowy w piasek i przerzucanie odpowiedzialności.
Jak nie wyszło w 5 dobie to i transfer w 3 pewnie by się nie udał.

Tak 8 dpt czekam co lekarz napisze albo zadzwoni
Wiem, że słabo to wygląda...😔 Sama przechodziłam przez to parę tygodni temu, tymbardziej mam nadzieję, że u Ciebie skończy się inaczej... Niech dzwoni do Ciebie jak najszybciej. I tak zresztą nie odstawi Ci leków po pierwszej weryfikacji, więc musisz się nastawić na więcej niepokoju... Ale jesteśmy z Tobą ❤️❤️❤️❤️

reklama
Beta 6,1 progesteron 5,10 czyli c h u j strzelił 😭😭😭😭😭😭
Ja będę wierzyć, że jeszcze się rozkręci! Nie traci wiary! Widać, że coś się dzieje!
A czy jest tutaj dziewczyna której się udalo dzięki In vitro za pierwszym razem zajść w ciaze?
Nie chcę jeszcze tego mówić wprost, bo boję się co będzie dalej, ale na dzień dzisiejszy chyba mi się udało. Były też inne dziewczyny.

Do góry