reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dobro wraca [emoji3590]
Jestem tego samego zdania, ale coś bardzo kreta i wyboista droga do mnie wraca, albo zgubiło kierunek 🙈 staram się być dobrym człowiekiem. Mama od małego mnie uczyła ze trzeba się dzielić tym Co się ma, nawet ostatnia kromką suchego chleba. I takie jakie wartości mi od małego wpajała tak do dziś dnia funkcjonuje. Więc 09 dłuższych przemyśleniach stwierdziłam że pogubiło kierunki 🙈🤣🤣🤣🤣

reklama
Dori dopiero teraz czytam. Pewnie już uzyskałaś odpowiedź na swoje pytanie. Ja bym dostrzykneła ale chyba najlepiej zadzwonić do kliniki i zapytać. Następnym razem koniecznie sprawdź, czy wszystko poszło. Takie rzeczy się zdarzają
Dzięki.
Tak sobie pomyślałam, że dostrzyknę jutro z kolejną dawką.
No nie wiem jak ja to zrobiłam, rano na biegu, spieszyłam się i... Mam nadzieję, że będzie ok. A tak w ogóle to zaczęłam w niedzielę wieczorem i nic nie czuję, żadnego bólu jajników itd. i trochę mnie to martwi.

Dzięki.
Tak sobie pomyślałam, że dostrzyknę jutro z kolejną dawką.
No nie wiem jak ja to zrobiłam, rano na biegu, spieszyłam się i... Mam nadzieję, że będzie ok. A tak w ogóle to zaczęłam w niedzielę wieczorem i nic nie czuję, żadnego bólu jajników itd. i trochę mnie to martwi.
Kurczę ja bym chyba dzisiaj dostrzykneła ale sama nie wiem. Na ulotce powinno być napisane co robić w takiej sytuacji bo nie chcę Ci źle podpowiadać.
Nie martw się brakiem bólu jajników, to jeszcze za wcześnie. Przy pierwszej stymulacji nie miałam żadnego bólu do samego końca a było 13 jajeczek.

I bardzo dobrze... Po 48 h będzie widać czy rośnie prawidłowo czy nie...

Leczę się w Medicover Białystok doktor Piotr Pierzynski
Każda klinika ma swoje procedury i zasady.... Nie znam lekarza, ale mam nadzieję, że właściwie Cię poprowadzi... Spróbuj się wyciszyć, wypij meliskę i prześpij to... Do piątku niedaleko..

reklama
Do góry