reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dobro wraca [emoji3590]
Jestem tego samego zdania, ale coś bardzo kreta i wyboista droga do mnie wraca, albo zgubiło kierunek 🙈 staram się być dobrym człowiekiem. Mama od małego mnie uczyła ze trzeba się dzielić tym Co się ma, nawet ostatnia kromką suchego chleba. I takie jakie wartości mi od małego wpajała tak do dziś dnia funkcjonuje. Więc 09 dłuższych przemyśleniach stwierdziłam że pogubiło kierunki 🙈🤣🤣🤣🤣

reklama
Dori dopiero teraz czytam. Pewnie już uzyskałaś odpowiedź na swoje pytanie. Ja bym dostrzykneła ale chyba najlepiej zadzwonić do kliniki i zapytać. Następnym razem koniecznie sprawdź, czy wszystko poszło. Takie rzeczy się zdarzają
Dzięki.
Tak sobie pomyślałam, że dostrzyknę jutro z kolejną dawką.
No nie wiem jak ja to zrobiłam, rano na biegu, spieszyłam się i... Mam nadzieję, że będzie ok. A tak w ogóle to zaczęłam w niedzielę wieczorem i nic nie czuję, żadnego bólu jajników itd. i trochę mnie to martwi.

Dzięki.
Tak sobie pomyślałam, że dostrzyknę jutro z kolejną dawką.
No nie wiem jak ja to zrobiłam, rano na biegu, spieszyłam się i... Mam nadzieję, że będzie ok. A tak w ogóle to zaczęłam w niedzielę wieczorem i nic nie czuję, żadnego bólu jajników itd. i trochę mnie to martwi.
Kurczę ja bym chyba dzisiaj dostrzykneła ale sama nie wiem. Na ulotce powinno być napisane co robić w takiej sytuacji bo nie chcę Ci źle podpowiadać.
Nie martw się brakiem bólu jajników, to jeszcze za wcześnie. Przy pierwszej stymulacji nie miałam żadnego bólu do samego końca a było 13 jajeczek.

I bardzo dobrze... Po 48 h będzie widać czy rośnie prawidłowo czy nie...

Leczę się w Medicover Białystok doktor Piotr Pierzynski
Każda klinika ma swoje procedury i zasady.... Nie znam lekarza, ale mam nadzieję, że właściwie Cię poprowadzi... Spróbuj się wyciszyć, wypij meliskę i prześpij to... Do piątku niedaleko..

reklama
Do góry