reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Beta 6,1 progesteron 5,10 czyli c h u j strzelił 😭😭😭😭😭😭
Nie wiem co napisać bo nie mam żadnego doświadczenia z betą ale myślę że jest jeszcze szansa na to, że się rozwinie. Wydaje mi się, że trzeba by dorzucić trochę progesteronu bo ponoć nigdy za wiele, ale jeśli bierzesz dupka to nie wychodzi z krwi a poziom jest wyższy niż pokazuje badanie.
Cały czas trzymam kciuki i mam nadzieję, że jeszcze będzie dobrze ❤ Koniecznie powtórz w piątek

reklama
Boziu ja nie wiem co mi teraz jest, co się zemna dzieje [emoji33][emoji2368] przed chwilą byłam z mama na zakupach,przed sklepem stoi cyganka i chce pieniędzy... Ja już nauczona powoedzialam do mamy że pieniędzy jej nie dam, tylko kupię coś do jedzenia. I tak nakupywala pani tu chleb, bułki, wędlinę, parówki, mięsko jakiś owoc picie i mówię do mamuski, idz ty daj bo ja się popłacze OC, oczywoscie ze łzami w oczach to powoedzialam.... Ale I tak się popłakałam jak widziałam jak ta pani je sucha bulke i zapija sokiem [emoji85] ale spełniłam kolejny dobry uczynek... Mam nadzieję że kiedyś zostanie mi to wynagrodzone [emoji3590]
Dobro wraca [emoji3590]

Wiem, że słabo to wygląda...😔 Sama przechodziłam przez to parę tygodni temu, tymbardziej mam nadzieję, że u Ciebie skończy się inaczej... Niech dzwoni do Ciebie jak najszybciej. I tak zresztą nie odstawi Ci leków po pierwszej weryfikacji, więc musisz się nastawić na więcej niepokoju... Ale jesteśmy z Tobą ❤️❤️❤️❤️
Leki mam brać jak biorę mam zrobić bete w poniedziałek ale i tak ja zrobię w piątek powiedział ,ze jeszcze nie jest wszystko przekreślone czekamy może być jeszcze dobrze , zobaczymy co przyniesie czas w piątek i tak pojadę na bete

Ja będę wierzyć, że jeszcze się rozkręci! Nie traci wiary! Widać, że coś się dzieje!

Nie chcę jeszcze tego mówić wprost, bo boję się co będzie dalej, ale na dzień dzisiejszy chyba mi się udało. Były też inne dziewczyny.
Nie tracę zobaczymy i tak powtórzę w piątek mam brać leki jak biorę i czekać jeszcze nie wszystko stracone

Ale ja jestem pierdoła!
Rano robiłam zastrzyk, a teraz patrzę na strzykawkę, a tam ok 1/2 nie wciśnięte...Myślicie, że mogę sobie dostrzyknąć resztę?
Dori dopiero teraz czytam. Pewnie już uzyskałaś odpowiedź na swoje pytanie. Ja bym dostrzykneła ale chyba najlepiej zadzwonić do kliniki i zapytać. Następnym razem koniecznie sprawdź, czy wszystko poszło. Takie rzeczy się zdarzają

Nie wiem co napisać bo nie mam żadnego doświadczenia z betą ale myślę że jest jeszcze szansa na to, że się rozwinie. Wydaje mi się, że trzeba by dorzucić trochę progesteronu bo ponoć nigdy za wiele, ale jeśli bierzesz dupka to nie wychodzi z krwi a poziom jest wyższy niż pokazuje badanie.
Cały czas trzymam kciuki i mam nadzieję, że jeszcze będzie dobrze ❤ Koniecznie powtórz w piątek
Powtórzę w piątek lekarz kazał w poniedziałek dopiero powtórzyć ,ale i tak zrobię w piątek i w piątek będzie wiadomo czy coś urosło czy spada ,do dupy to wszystko !!

reklama
Leki mam brać jak biorę mam zrobić bete w poniedziałek ale i tak ja zrobię w piątek powiedział ,ze jeszcze nie jest wszystko przekreślone czekamy może być jeszcze dobrze , zobaczymy co przyniesie czas w piątek i tak pojadę na bete
I bardzo dobrze... Po 48 h będzie widać czy rośnie prawidłowo czy nie...
A w której klinice jesteś?

Do góry