reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
śliczny !

i jak się rozłożył ! o tak mi dobrze ;)

Podrap go za uszkiem ode mnie ;)

W sumie nie wiem czy to on czy ona ale podrapanie zawsze dobre :)
Hihi chłopczyk 😉 mała być dziewczynka ale jedna już mamy i ponoć wojna by była więc zdecydowaliśmy się na chłopca 😉 podrapie ale jutro ❤️ teraz już zostawilam ich samych aby się przyzwyczajali di siebie ( oczywiście w osobnych klatkach 🙈) powiem Ci ze z tym rozłożeniem jego jestem w szoku, bo samiczka tak nie leży w kuwecie, tylko na ręczniku bądź w sianie 🙈

A to dziewczynka 😍❤️ zazdrośnica jedna 🙈 zdjęcie trochę nie ostre bo musialam edytować gdyż też nie chciało się dodac 🤷‍♀️🤦‍♀️

Załączniki

• IMG_20210116_232113.jpg
    IMG_20210116_232113.jpg
    1 002,7 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_20210116_232459.jpg
    IMG_20210116_232459.jpg
    134,6 KB · Wyświetleń: 79
Cześć Dziewczyny! Mam juz info od embriolow po wczorajszej punkcji i znów euforii nie ma. Z 6 zapłodnionych komórek na ten moment zostało nam 4 (1 niedojrzała i 1 zdegenerowana zostały odrzucone). Z tych 4 z kolei, 3 są zapłodnione prawidłowo, 1 nie wykazuje oznak zapłodnienia, ale chyba dają jej szanse jeszcze bo dalej te 4 hodują. Szału nie ma, prawda? 🥺

Edit: wybaczcie mi ten nieustanny ostatnio pesymizm...
Tak jak dziewczyny mówią wystarczy ten jeden zarodek. Ja z 12 komórek miałam 8 zapłodnionych z czego tylko 4 podjęły dalszy rozwój. Także głowa do góry. Poki masz jeden zarodek szansa jest. I trzeba w nią wierzyć. Uda się!!

dziewczyny ha tez mam pytanie, 3 dzien hodowli i 3 zarodki sredniej jakosci, czy maja szanse dojsc do blastki czy raczej juz niz z nich nie bedzie?
Nie poddawaj się. Wierz że to się uda! Jeden z moich zarodków w 4 sobie spisany był na strary bo znacznie wolniej się rozwijał. Rano 5 dnia pwiedzieli że 3 są gotowe do mrożenia a ten jeden hmmm poczekają jeszcze ale może być różnie. Po 3 godzinach zadzwonili że wszystkie 4 są zamrożone bo z niewidomych przyczyn ten jeden wystrzelił z dalszym rozwojem jak z procy 🙂 padłam w domu na kolana dziękując że tak się stało.

Dziewczyny help!
Wczoraj o 12 dostałam okres, rozkręcał się do wieczora, czy zatem mogę uznać, że to był już pierwszy dzień?
Bo zastanawiam się, czy dzisiejszy dzień jest 2dc i mogę zacząć się stymulować?

reklama
Nie poddawaj się. Wierz że to się uda! Jeden z moich zarodków w 4 sobie spisany był na strary bo znacznie wolniej się rozwijał. Rano 5 dnia pwiedzieli że 3 są gotowe do mrożenia a ten jeden hmmm poczekają jeszcze ale może być różnie. Po 3 godzinach zadzwonili że wszystkie 4 są zamrożone bo z niewidomych przyczyn ten jeden wystrzelił z dalszym rozwojem jak z procy 🙂 padłam w domu na kolana dziękując że tak się stało.
takie historie dodaja otuchy, dziekuje :*

Do góry