reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie pytanie do dziewczyn, którym się udało. Co jadłyście podczas stymulacji i po transferze?? Robiłyście jakieś czary mary, że wam wyszło?? Wiem że to śmieszne pytanie, ale tonący brzytwy się chwyta 😂😂😂

Dziewczyny dziękuję za trzymanie kciuków i gratulacje😀 Wiem że to narazie dopiero kolejny kroczek do szczęścia i jeszcze dużo przed nami ale bardzo się cieszę i nie do końca jeszcze wierzę😉 Może to dzieki 🍍🍍🍍🍍 które jadłam codziennie😜
@Evela.6 wpisz mnie proszę na poniedziałek na 18 stycznia na 2 weryfikację bety.
Ja trzymam za Was bardzo mocno i wierzę że nam wszystkim się w końcu uda. Dzisiaj tylko pozytywne myślenie😁
Od kiedy jadłaś tego 🍍🍍🍍? Słyszałam że bromelina pomaga w implantacji. Jak dojdę do etapu transferu to też mam zamiar go jeść bo bardzo lubię 😋

Dziewczyny! Jestem po 1 prentalnym . Jest w normie wszystko ❤️ nie moge jeszcze uwierzyc.... po 3 tragediach póki co idziemy do przodu kolejny kroczek - i teraz to ważny krok nawet. Okazało się, że jestem w 12.3 tc (wg tranferu byłoby 12.1) czyli mała sobie tam rośnie:) A najlepsza jest data porodu 27.07 w moje urodziny :D @Evela.6 już teraz mogę się dopisać do kalendarza :):):)
Mamy taką samą datę porodu 🤗🤗

No właśnie pytanie do dziewczyn, którym się udało. Co jadłyście podczas stymulacji i po transferze?? Robiłyście jakieś czary mary, że wam wyszło?? Wiem że to śmieszne pytanie, ale tonący brzytwy się chwyta 😂😂😂
hej ja wyczytalam w necie plus jak sledze na necie dziewczyny ze stanow co robia ivf ze niby duzo lepsze efekty daje dieta bogata w bialko a nie wegle. moj doktor uwaz ze nie ma to znaczenia ale on tez w suple nie wierzy. ja sie katowalam kurczakiem i lososiem i malo wegli bardzo.puki co nie moge nic powiedziec o rezultatach bo nie wiem ile zarodkow i czy wogole jakies beda. powodzenia w stymulacji

hej ja wyczytalam w necie plus jak sledze na necie dziewczyny ze stanow co robia ivf ze niby duzo lepsze efekty daje dieta bogata w bialko a nie wegle. moj doktor uwaz ze nie ma to znaczenia ale on tez w suple nie wierzy. ja sie katowalam kurczakiem i lososiem i malo wegli bardzo.puki co nie moge nic powiedziec o rezultatach bo nie wiem ile zarodkow i czy wogole jakies beda. powodzenia w stymulacji
Dzięki. Też czytałam o diecie wysokobiałkowej ale żeby unikać nabiału bo zawiera hormony, które mogą zaburzać stymulację 🤔🤔
Za Ciebie też trzymam ✊

Ja piłam dużo wody. Jadłam tez dużo ryb (w sumie tylko dlatego że był to okres świąteczny). Drobiu też chyba więcej niż zwykle. Po transferze jadłam ananasy i dalej piłam dużo wody. Poza tym jadłam normalnie. Nie mam pojęcia czy to miało znaczenie...

Ja w każdym podejściu jadlam ananasy, za pierwszym razem sie udalo, za drugim nie 🤷‍♀️ nie wiem od czego to zależy 🤷‍♀️ ale oczywoscie w kolejnym podejściu też będę jeść 🙈 Jakoś do avocado nie mogę się przekonac 🙈a druga sprawa dziewczyny do kiedy brałyście koenzym? Bo zastanawiam się do kiedy mogę go brac... Czy po punkcji również??? 🤔 Już kiedyś pytałam a nadal nie uzyskałam odpowiedzi 😔😔😔

reklama
Ja jeszcze przed weryfikacją, ale czytałam o ananasie i któraś dziewczyna tutaj mówiła o awokado. Więc wcinam codziennie od dwóch dni przed transferem.
Ciekawi mnie tylko ile tego powinno być 🙃
Aaaa o nawodnienie też dbam,bo u mnie z tym problem, więc woda idzie.

Do góry