reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Emilia17 jak tam beta??? No pisz nam tu szybko bo doczekać się nie możemy wszystkie
Mam juz wynik 78,7😯😁😀🙂
To mój 10pt dwóch 3-dniowych zarodków.
Powiedzcie mi czy to nie za niski wynik? 🙄 To moja pierwsza pozytywna beta odkąd się staramy tzn od 2014 roku.
Super kochana ❤️❤️❤️❤️ już Cie mialam do tablicy wzywać 🤣🤣🤣🤣 Po cichu zaczynam gratulować ❤️❤️❤️❤️❤️✊

Tak biore, a to gorzej w tym przypadku? Jak ta ten moment krwawienia juz nie ma.. krwiak jest naprawdę maly ale jest... Niespodziewalam sie ze tak szybko będzie tętno zarodka. Pokazal ze miga szybko nie chciał wlaczac bo to dodatkowo go obciąża podobno...
Nie nie. Dobrze ze krwawienia nie ma. Tak, teraz coraz więcej lekarzy nie włącza Dopplera we wczesnej ciąży żeby nje "przegrzewać" zarodka

Nie nie. Dobrze ze krwawienia nie ma. Tak, teraz coraz więcej lekarzy nie włącza Dopplera we wczesnej ciąży żeby nje "przegrzewać" zarodka
Dokladnie to samo powiedział że to mechanicznie dziala na niego duzo energii i ze na następnej wizycie wlaczy na chwileczkę. Umowilam sie za 5 dni w 28dpt... oby ta mapla sie juz wchłonela :( jak na razie utknęliśmy w Polsce na dłużej... Martwie sie tylko czy podroz autem z Gdańska do Warszawy na immunoglobuliny mi nie zaszkodzi w tym przypadku.. mam za 6 dni jechac..

Dziewczyny! Jestem po 1 prentalnym . Jest w normie wszystko ❤️ nie moge jeszcze uwierzyc.... po 3 tragediach póki co idziemy do przodu kolejny kroczek - i teraz to ważny krok nawet. Okazało się, że jestem w 12.3 tc (wg tranferu byłoby 12.1) czyli mała sobie tam rośnie:) A najlepsza jest data porodu 27.07 w moje urodziny :D @Evela.6 już teraz mogę się dopisać do kalendarza :):):)
Suuuper 🥰 to teraz już możesz się naprawdę cieszyć 👍

Ostatnia edycja:
reklama
Dokladnie to samo powiedział że to mechanicznie dziala na niego duzo energii i ze na następnej wizycie wlaczy na chwileczkę. Umowilam sie za 5 dni w 28dpt... oby ta mapla sie juz wchłonela :( jak na razie utknęliśmy w Polsce na dłużej... Martwie sie tylko czy podroz autem z Gdańska do Warszawy na immunoglobuliny mi nie zaszkodzi w tym przypadku.. mam za 6 dni jechac..
Aduś rozważ może podróż pedolino jest naprawdę bardzo komfortowa z Gdańska do Wawy 3 h i jesteś na miejscu.
Bez korków i nie ważne jakie warunki atmosferyczne

Do góry