Osz ty niedobra .Daję ci czas do poniedziałku
Zobaczymy kiedy ja zacznę. Pewnie przed punkcją
20-tego mam pierwszy podgląd i juz się go boję. Zresztą kuwa wszystkiego się boję .
@Evela.6 wpiszesz mnie na podgląd jajek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Osz ty niedobra .Daję ci czas do poniedziałku
Zobaczymy kiedy ja zacznę. Pewnie przed punkcją
Ja dołączę do Ciebie jutro . Będziemy razem się stymulować
A który masz dzień cyklu
Czyli idziemy łeb w łebJa za Ciebie również będę trzymać .
Ja jutro będę miała 3dc.
Daje Ci 2h od pierwszego zastrzyku [emoji23]Jak obstawiasz? Kiedy zacznę świrować?[emoji12]
Daje Ci 2h od pierwszego zastrzyku [emoji23]
Ja też jestem mega scykana tylko nie mogę tego pokazywać bo nikt nie wie o naszym leczeniu. Postanowiłam nie dzielić się ze światem swoimi marzeniami bo większość moich "przyjaciół" uważa że jestem za stara na dzieci. Ale ja mam na to wywalone i robię to co mi serducho podpowiadaOsz ty niedobra .
20-tego mam pierwszy podgląd i juz się go boję. Zresztą kuwa wszystkiego się boję .
@Evela.6 wpiszesz mnie na podgląd jajek?
Marcelinka jest cuuuudowna Serdeczne gratulacjeHej dziewczyny:-) my już po rozwiązaniu. Urodziłam 7 stycznia jednak przez cc bo mała źle była odwrócona i było mało wód płodowych. Marcelina ważyła 2680 i miała 54,5 cm:-). Pozdrawiamy wszystkich i potwierdzamy, że warto walczyć. Zobacz załącznik 1226490
Sieg bardzo specyficzny człowiek, ale opinie ma dobre. On przyjmuje w moim mieście na NFZ byłam u niego kilka razy. Niestety mam uraz bo on stwierdził mi ze ciąża obumarła i od tamtego czasu jakoś nie chodzę do niego.
Hej dziewczyny:-) my już po rozwiązaniu. Urodziłam 7 stycznia jednak przez cc bo mała źle była odwrócona i było mało wód płodowych. Marcelina ważyła 2680 i miała 54,5 cm:-). Pozdrawiamy wszystkich i potwierdzamy, że warto walczyć. Zobacz załącznik 1226490