reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny trzymajcie proszę za mnie kciuki 🙏 Jutro mam wizytę i jeśli wszystko będzie dobrze, to zaczynam nową stymulację. Kurka mam stresik 🥺
Ooo widzę że jedziemy na tym samym wózku... Ja też mam jutro wizytę i jeśli wszystko będzie dobrze to zaczynamy nowa stymulacje... Za mnie też proszę trzymać kciuki ✊✊✊✊✊ jestem dobrej myśli... Mam nadzieję że max w marcu już będę po punkcji... Trzeba w końcu do pracy wrócić... 😔😔😔

reklama
No ja mam to samo.. trochę mnie uspokoiłaś.. dzis na przyklad w prawym biodrze kłuje... bolem tego nie nazwę. Takie rozpieranie. Ale paranoja sprawdzania wkładki co 15 min zostala !
Teraz to nie wiem jak jest bo od 3 tygodni na usg nie byłam :p ale jak byłam 5tc4d to było ok i były dwa zarodki. A brzuch bolał przed bardzo. Ja z synem nie pamietam tez jak było, bo to 6 lat. No, ale objawy ciążowe mam chyba mocniejsze niż wtedy. Chociaż wtedy człowiek włączał serial i leżał s łóżku. A teraz mdłości nie mdłości i takie tam obiad trzeba zrobić, ogarnąć przestrzeń do życia :p to może bardziej dotkliwe są te mdłości itp.

Ooo, to bardzo ładne miałaś amh 😊. A będziesz miała od razu transfer? Ja to musze normalnie wszystko wiedzieć, co byś mnie później niczym nie zaskoczyła 😂
Przepraszam, jeśli już pisałaś a ja nie doczytałam 🙈
Dobra to ja piszę teraz wszystko o swojej a potem ty o swojej stymulacji 😉 Ja też lubię wszystko wiedzieć tylko jeszcze trochę nieśmiała jestem 😂😂😂
Moje amh niby dobre ale ale... 40 lat, w pierwszej stymulacji (gonal f 150 i ganirelix 0.25mg) było 13 jajców z czego tylko 6 dojrzałych, zaplodniły się 2 ale nie ruszyły. Czyli totalne dno 😞
Teraz dostalam menopur 225 i od poniedziałku ganirelix 0.25mg. Planowany jest świeży transfer jeśli będzie co podać i jeśli nie będzie hiperki.
Antralnych mam całkiem dużo?? bo około 15 widziała na usg.
Niestety mąż słabe nasienie, leczymy się w uk więc nie ma takich bajerów jak w Pl. Boję się, ze znowu nie będzie nawet czego transferowac 😞
To teraz ty dajesz 😜

Teraz to nie wiem jak jest bo od 3 tygodni na usg nie byłam :p ale jak byłam 5tc4d to było ok i były dwa zarodki. A brzuch bolał przed bardzo. Ja z synem nie pamietam tez jak było, bo to 6 lat. No, ale objawy ciążowe mam chyba mocniejsze niż wtedy. Chociaż wtedy człowiek włączał serial i leżał s łóżku. A teraz mdłości nie mdłości i takie tam obiad trzeba zrobić, ogarnąć przestrzeń do życia :p to może bardziej dotkliwe są te mdłości itp.
Oj tak... Ja ledwo wyrzymuje pracujac 9h dziennie z kluciami , mdłościami, dretwieniem.... i min.5 spotkaniami dziennie :baffled: W którym dpt bylas na ostatnim usg ?

Dobra to ja piszę teraz wszystko o swojej a potem ty o swojej stymulacji 😉 Ja też lubię wszystko wiedzieć tylko jeszcze trochę nieśmiała jestem 😂😂😂
Moje amh niby dobre ale ale... 40 lat, w pierwszej stymulacji (gonal f 150 i ganirelix 0.25mg) było 13 jajców z czego tylko 6 dojrzałych, zaplodniły się 2 ale nie ruszyły. Czyli totalne dno 😞
Teraz dostalam menopur 225 i od poniedziałku ganirelix 0.25mg. Planowany jest świeży transfer jeśli będzie co podać i jeśli nie będzie hiperki.
Antralnych mam całkiem dużo?? bo około 15 widziała na usg.
Niestety mąż słabe nasienie, leczymy się w uk więc nie ma takich bajerów jak w Pl. Boję się, ze znowu nie będzie nawet czego transferowac 😞
To teraz ty dajesz 😜
Zaraaaaaa napiszę - idę kawę robić koleżankom bo moja kolejka jest 🥴🥴🥴

Dziewczyny. Ja już po wizycie i jedna wielka porażka. Dziś jest 27 dpt, nie mam @, czuję sie bardzo dobrze, nie boli mnie brzuch ani nic prócz piersi. A tu na usg widać zarodek ale bardzo mały. Lekarz nie daje mu szans. Fasolka przestała się rozwijać. Stwierdzil że już powinno być tętno. Powiedział że poronię tą ciążę. Może za tydzień może za dwa... Mam nie brać żadnych leków i czekać... A ja chyba zwariuje 😭😭😭 Przyczyna: prawdopodobnie nieprawidłowości w budowie komórki. Już nie liczę ze coś z tego będzie. Choć jade jeszcze na bhcg żeby zobaczyć jak wygląda w stosunku do ostatniej wartości. Bardzo to wszystko przykre wiedząc że masz już w sobie fasolkę ale jednak nie rośnie. Na dodatek dostałam ochrzan od męża że zamiast odpocząć to tylko chodzę do pracy i sie stresuje. Ale czy to faktycznie może być jakaś przyczyna ?
Trzymam kciuki za dziewczyny które zaczynają symulację- oby bylo dużo jajeczek i nie było hiperki✊✊✊

Ooo widzę że jedziemy na tym samym wózku... Ja też mam jutro wizytę i jeśli wszystko będzie dobrze to zaczynamy nowa stymulacje... Za mnie też proszę trzymać kciuki ✊✊✊✊✊ jestem dobrej myśli... Mam nadzieję że max w marcu już będę po punkcji... Trzeba w końcu do pracy wrócić... 😔😔😔

Zaciśnięte jak zwykle. Widzę, że nie tylko mi przypadło to zakichane czekanie.

Z całego serduszka życzę dobrych wieści !

Ruszaj jutro na wizytę i do boju :)

Dziewczyny. Ja już po wizycie i jedna wielka porażka. Dziś jest 27 dpt, nie mam @, czuję sie bardzo dobrze, nie boli mnie brzuch ani nic prócz piersi. A tu na usg widać zarodek ale bardzo mały. Lekarz nie daje mu szans. Fasolka przestała się rozwijać. Stwierdzil że już powinno być tętno. Powiedział że poronię tą ciążę. Może za tydzień może za dwa... Mam nie brać żadnych leków i czekać... A ja chyba zwariuje 😭😭😭 Przyczyna: prawdopodobnie nieprawidłowości w budowie komórki. Już nie liczę ze coś z tego będzie. Choć jade jeszcze na bhcg żeby zobaczyć jak wygląda w stosunku do ostatniej wartości. Bardzo to wszystko przykre wiedząc że masz już w sobie fasolkę ale jednak nie rośnie. Na dodatek dostałam ochrzan od męża że zamiast odpocząć to tylko chodzę do pracy i sie stresuje. Ale czy to faktycznie może być jakaś przyczyna ?
Trzymam kciuki za dziewczyny które zaczynają symulację- oby bylo dużo jajeczek i nie było hiperki✊✊✊

Przykro mi ogromnie z takiego biegu wydarzeń.

Nie szukaj winy u siebie - tak czasami po prostu jest :(

To mogła być też genetyka coś tam nie tak poszło i tyle :(

Strasznie to wszystko jest niesprawiedliwe!

Wytrzymaj jakoś do wizyty. A potem będziemy się martwić. Pamiętaj, jeszcze nic straconego - ciągle jesteś w grze i masz szansę ✊✊✊
Mój mąż też sapie, że to ostatnia stymulacja... Zobaczymy w jakim będę stanie psychicznym ale już sobie wymyśliłam, że jak w razie czego będę chciała dalej w to brnąć to sobie sama kredyt wezmę i bez łachy
I takie podejście mi się podoba!!! ❤️❤️❤️🥰🥰🥰Nawet te Twoje ciężkie maszyny z pracy Cię teraz nie zatrzymają!!! ✊✊✊Fredzia!! 2021 to Twój rok❤️💪😘

reklama
Mi już od 4 tygodni też jest niedobrze 🤢 najgorzej mam wieczorem. Słaba jestem i nic mi się nie chce robić 🥺

Do góry