reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też jestem mega scykana tylko nie mogę tego pokazywać bo nikt nie wie o naszym leczeniu. Postanowiłam nie dzielić się ze światem swoimi marzeniami bo większość moich "przyjaciół" uważa że jestem za stara na dzieci. Ale ja mam na to wywalone i robię to co mi serducho podpowiada 😁
Fredzia będzie dobrze ❤
O moich poprzednich razach wiedziała moja siostra i ciotka, a w pracy 1 koleżanka. Teraz nikomu nie mówię bo nie chcę znów się tłumaczyć jak nie wyjdzie czy coś.
A jakie masz amh? Mi spadło z 1,95 na 1,15 i to mnie trochę martwi 🤔

Marcelinko witamy na świecie [emoji3590] ogromne gratulacje [emoji7]
Hej dziewczyny:-) my już po rozwiązaniu. Urodziłam 7 stycznia jednak przez cc bo mała źle była odwrócona i było mało wód płodowych. Marcelina ważyła 2680 i miała 54,5 cm:-). Pozdrawiamy wszystkich i potwierdzamy, że warto walczyć. Zobacz załącznik 1226490

O moich poprzednich razach wiedziała moja siostra i ciotka, a w pracy 1 koleżanka. Teraz nikomu nie mówię bo nie chcę znów się tłumaczyć jak nie wyjdzie czy coś.
A jakie masz amh? Mi spadło z 1,95 na 1,15 i to mnie trochę martwi 🤔
Przed wrześniową stymulacją miałam 2,45 a teraz to nawet nie wiem bo mi nie robili 😟
U mnie nawet moja mama nie wie bo tego nie zrozumie chociaż jest cudowną kobietą. Wie mężu i mój szef któremu musialam powiedzieć bo zdezerterowałam z pracy 😉

Przed wrześniową stymulacją miałam 2,45 a teraz to nawet nie wiem bo mi nie robili 😟
U mnie nawet moja mama nie wie bo tego nie zrozumie chociaż jest cudowną kobietą. Wie mężu i mój szef któremu musialam powiedzieć bo zdezerterowałam z pracy 😉
Ooo, to bardzo ładne miałaś amh 😊. A będziesz miała od razu transfer? Ja to musze normalnie wszystko wiedzieć, co byś mnie później niczym nie zaskoczyła 😂
Przepraszam, jeśli już pisałaś a ja nie doczytałam 🙈

Też biorę dhea a amh mam dobre , lekarz przed wdrożeniem suplementacji zalecił zbadanie poziomu i na tej podstawie zalecił dawkę.
Biorę koenzymQ10 100 mg, myślisz że zwiększyć do 200 ?
Czytałam badania gdzie brano od 300 do 600mg dziennie nie zachęcam bo obciąża nerki, ale 200-300mg to optimum. Tutaj masz link o suplementach i nie tylko masz odnośniki do art można poczytać :-)

Dzis 20dpt i czuje się jakbym siedziała na bombie zegarowej... najgorszy byl 17dpt bo w tym dniu mialam krwotok wiec jakas paranoja wróciła sprawdzania wkładki. @kate_p7 @annemarie czy Was te na tak wczesnym etapie od czasu do czasu kluje badz ciągnie w podbrzusza? Nie bol tylko takie napięcie, u mnie po 14 się nasila do wieczora a rano cisza. Nie pamiętam jak to było w tej donoszonej ciąży, pamietam tylko ta o której wolalabym zapomnieć
Ja miałam bardzo bóle brzucha już po 10dpt, ale starałam sobie nie wkręcać czegos. To były bóle jak skurcze na miesiączkę. Czy później były niż 10dpt, ale brzuch mnie bolał. Potem poczytałam o „implantation cramping” potrafią być bardzo długo po. Teraz mam takie rozpierania w dole brzucha mocne...

reklama
Ja miałam bardzo bóle brzucha już po 10dpt, ale starałam sobie nie wkręcać czegos. To były bóle jak skurcze na miesiączkę. Czy później były niż 10dpt, ale brzuch mnie bolał. Potem poczytałam o „implantation cramping” potrafią być bardzo długo po. Teraz mam takie rozpierania w dole brzucha mocne...
No ja mam to samo.. trochę mnie uspokoiłaś.. dzis na przyklad w prawym biodrze kłuje... bolem tego nie nazwę. Takie rozpieranie. Ale paranoja sprawdzania wkładki co 15 min zostala !

Do góry