Tak sobie pomyślałam... Że może Twoje przejścia były po to, żebyście spróbowali tego nowego leczenia, być mieć takie najbardziej wspólne dziecko, z genami Twojego męża? Oby tak się stało, byłoby to cudowne zakończenie Waszych starań!Nam pewien znachorkek polecił ziółka i tabletki speman. Dużo o nich czytalam i ponoć pomagają... Z tym ze u nas jest brak plemników... Ponoć mają się pojawić po tych suplementach... No zobaczymy... Za około 2 tygodnie ja jade po antki a mąż na badanie nasienia... Moze coś pomoże... Na pewno nie zaszkodzi...
reklama
No a ja po długich oczekiwaniach na @ (przed świętami miałam już wszystko wiedzieć, ale cóż, musiałam je spędzić w stresie ewidentnie) w końcu mogłam się udać na wizytę w poniedziałek i dostałam zielone światło z moimi kropkami
05.01 mam wizytę kontrolną, transfer 12-13.01 zapewne.
Dostałam estrofem 2x1 tabl plus acard 1x1
Musiałam się dogadać z szefową odnośnie następnej wizyty, bo kolidowała mi z pracą, a ona tak bezproblemowo podeszła do tematu, że wow. Oby odnośnie wolnego dnia na transfer poszło tak łatwo... Szczegółów nie zna, ale wie, że mam wizytę.
05.01 mam wizytę kontrolną, transfer 12-13.01 zapewne.
Dostałam estrofem 2x1 tabl plus acard 1x1
Musiałam się dogadać z szefową odnośnie następnej wizyty, bo kolidowała mi z pracą, a ona tak bezproblemowo podeszła do tematu, że wow. Oby odnośnie wolnego dnia na transfer poszło tak łatwo... Szczegółów nie zna, ale wie, że mam wizytę.
motylek24
Fanka BB :)
Hehe to ja ostatnio ciążę oznajmiłam w 16 tc. Wcześniej o ciąży wiedzieli ludzie z pracy, a najwcześniej wy tutaj na forum. I pierwszej ciąży też poinformowałam po 12 tc. Jest to bardzo indywidualna sprawa. Oczywiście o in vitro też z rodziny nic nie wiedzą. Nie gniewaj się na siostrę ani nie oddalaj od niej, mam trzy siostry i każda informowała o ciąży wedle uznania, a raczej charakteru. Ciecierpliwe trąbiły po pozytywnym teście, inne zdecydowanie później.Ja w święta się właśnie dowiedziałam tak o ciąży siostry... I właśnie nie chodzi o to, że sama ciąża mnie zabolała, bo wiadomo, że zazdroszczę i też bym chciała. Cieszę się bardzo. Jednak powiedziała mi dopiero w 12 tygodniu. Ja wiem, że to jest bezpieczny czas na mówienie o tym fakcie, ale rodzonej siostrze... Co najlepsze poszło info już dalej i osoby spoza rodziny i z żadnym kontaktem wiedziały, a ja nie.
Też miałyśmy jakieś rozmowy i się nie przyznała.
Więc już wiem, że ja wcale taka bliska jej nie jestem, więc nie mam co się tłumaczyć...
motylek24
Ale jesteś po kontakcie z osobą z covid?A ja nie mam dzisiaj usg bo siedzę w domu na samoizolacji czy kwarantannie jak zwał tak zwał Boziu już 4 raz w tym roku.
Czarna1985
Dziewczynki życzę wam Szczesliwego Nowego Roku 2021 aby spelnilo wam sie wasze największe marzenie❤
Niop po buziaczkach w święta itp. No, ale ja w pracy miałam podobną sytuacje - obiadku grupowe ( tez potwierdzony covid Testem pcr ) i się nie zaraziłam. Ludzie często mówią, ze mieli covid a tak naprawdę dopóki testu nie zrobią to mogą mieć wszystko. Już widziałam takie panikarstwo ;-)Ale jesteś po kontakcie z osobą z covid?
Pchełka216
a premier Mateuszek kłamczuszek mówił, żeby siedzieć w domuNiop po buziaczkach w święta itp. No, ale ja w pracy miałam podobną sytuacje - obiadku grupowe ( tez potwierdzony covid Testem pcr ) i się nie zaraziłam. Ludzie często mówią, ze mieli covid a tak naprawdę dopóki testu nie zrobią to mogą mieć wszystko. Już widziałam takie panikarstwo ;-)
A kto tam teraz ich słucha przecież zwalczyli corona A tak serio to niefart bo święta w wąskim gronie i traf chciał. Martwię się bo to bardzo dynamiczna zaraza jest. Dzisiaj jest dobrze a jutro może być zupełnie inaczej.a premier Mateuszek kłamczuszek mówił, żeby siedzieć w domu
reklama
Dziewczynki życzę wam Szczesliwego Nowego Roku 2021 aby spelnilo wam sie wasze największe marzenie❤
Wzajemnie kochana, Szczęśliwego Nowego Roku
Podziel się: