reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Fredzioszka oczywiscie drewno uklada ;) No przeciez trawy sie nie da teraz kosic ;) Oczywiscie mi kartoflisko wypomniala hehehehehe @nieagatka az dziwne ze ty zapomnialas jak marudze o porodzie hehehehe Ona we wtorek ma wizyte bo ciagle sie zmagala z ta torbiel ktora jej sie po antykach zrobila i jak teraz sie nie wchlonela to beda jej przekluwac i STARUJE !!!!!
Nie zapomnialam, kilka razy gryzlam sie w palec zeby Ci tego nie wypomniec.
Nie ma srania w gacie, skoro moze byc na kartoflisku to moze byc i naturalnie. Liczy sie efekt koncowy

reklama
Nie zapomnialam, kilka razy gryzlam sie w palec zeby Ci tego nie wypomniec.
Nie ma srania w gacie, skoro moze byc na kartoflisku to moze byc i naturalnie. Liczy sie efekt koncowy
O właśnie coś ostatnio łagodna jesteś😂😂😂 czyżby zmęczenie materiału, a może mało snu😜 Ja już rozpusta na całego, wczoraj w dzień trzy godziny snu, nocki też już bez pobudek.

O właśnie coś ostatnio łagodna jesteś[emoji23][emoji23][emoji23] czyżby zmęczenie materiału, a może mało snu[emoji12] Ja już rozpusta na całego, wczoraj w dzień trzy godziny snu, nocki też już bez pobudek.
Moja chyba zabkuje. Dzis obudzila sie 12 razy miedzy 1h a 8h rano.
A lagodna nie jestem, to raczej ignor [emoji1787]

reklama
Do góry