reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej ja melduję się dopiero do was po histerioskopii.....
Tradycyjnie zrobili i okazało się wszystko git płaciłam tylko troszkę. I prawie już było czysto a teraz z pracy wrzuciłam podbrzusze pobolewa i znów róż na papierze taki swierzy ..... Pewnie panikuje.... Znając życie ..... Niewiem czy nie wolałabym żeby coś było wycięli by i było by git ale nie Węszę mamy co chcemy
Tez miałam takie rozterki po histero. Ale to dobrze, ze nic nie wyszło:-) trzeba próbować dalej.

Tradycyjnie zrobili i okazało się wszystko git płaciłam tylko troszkę. I prawie już było czysto a teraz z pracy wrzuciłam podbrzusze pobolewa i znów róż na papierze taki swierzy ..... Pewnie panikuje.... Znając życie ..... Niewiem czy nie wolałabym żeby coś było wycięli by i było by git ale nie Węszę mamy co chcemy
Jak jest dobrze to dobrze ;)
Masz przynajmniej sprawdzone i pewność, że wszystko jest git

No więc melduję że ja już w dwupaku wracam do domku bezpiecznie [emoji7][emoji3590] Panie Boże spraw aby ten stan trwał całe 9 miesięcy [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
Trzymam kciuki żebyś została w dwupaku przez 9 miesiecy [emoji110][emoji110][emoji110]

Histeroskopie jest robiona w znieczuleniu ogólnym??

reklama
@Evela.6 możesz mnie dopisać na 28 na betę... Chodź boje się 🙈 dziś mi podali ostatni zarodek gdyż jeden się nie rozmrozil 😔 chyba wszystko w tym roku się do mnie doczepilo.wiec teraz już musi być dobrze. Cały rok pod górkę, więc koniec roku musi być z górki ✊✊✊✊🙏🙏🙏🙏🙏Wierzę w to i wiem że tak będzie ✊✊✊🙏🙏🙏🙏🙏 a tymczasem ide zajadać się ananaskiem i spać. Mega męczący dziś dzień był 🙈 za dużo emocji 🙈

Do góry