reklama
cikulinka
Fanka BB :)
I tego ci z całego serucha życzę trzymam kciuki wgryzaj się kropek albo kropkiNo więc melduję że ja już w dwupaku wracam do domku bezpiecznie Panie Boże spraw aby ten stan trwał całe 9 miesięcy
Tez miałam takie rozterki po histero. Ale to dobrze, ze nic nie wyszło:-) trzeba próbować dalej.Hej ja melduję się dopiero do was po histerioskopii.....
Tradycyjnie zrobili i okazało się wszystko git płaciłam tylko troszkę. I prawie już było czysto a teraz z pracy wrzuciłam podbrzusze pobolewa i znów róż na papierze taki swierzy ..... Pewnie panikuje.... Znając życie ..... Niewiem czy nie wolałabym żeby coś było wycięli by i było by git ale nie Węszę mamy co chcemy
Jak jest dobrze to dobrzeHej ja melduję się dopiero do was po histerioskopii.....
Tradycyjnie zrobili i okazało się wszystko git płaciłam tylko troszkę. I prawie już było czysto a teraz z pracy wrzuciłam podbrzusze pobolewa i znów róż na papierze taki swierzy ..... Pewnie panikuje.... Znając życie ..... Niewiem czy nie wolałabym żeby coś było wycięli by i było by git ale nie Węszę mamy co chcemy
Masz przynajmniej sprawdzone i pewność, że wszystko jest git
PotrzebujeCudu
Trzymam kciuki żebyś została w dwupaku przez 9 miesiecy [emoji110][emoji110][emoji110]No więc melduję że ja już w dwupaku wracam do domku bezpiecznie [emoji7][emoji3590] Panie Boże spraw aby ten stan trwał całe 9 miesięcy [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
PotrzebujeCudu
Histeroskopie jest robiona w znieczuleniu ogólnym??Hej ja melduję się dopiero do was po histerioskopii.....
pauli890
Trzymam kciuki!! Tym razem już na pewno będzie git!No więc melduję że ja już w dwupaku wracam do domku bezpiecznie Panie Boże spraw aby ten stan trwał całe 9 miesięcy
U mnie w klinice tak- normalnie usypiają :-)Histeroskopie jest robiona w znieczuleniu ogólnym??
Nuskalka
U mnie teżU mnie w klinice tak- normalnie usypiają :-)
reklama
JestemMama!
@Evela.6 możesz mnie dopisać na 28 na betę... Chodź boje się dziś mi podali ostatni zarodek gdyż jeden się nie rozmrozil chyba wszystko w tym roku się do mnie doczepilo.wiec teraz już musi być dobrze. Cały rok pod górkę, więc koniec roku musi być z górki Wierzę w to i wiem że tak będzie a tymczasem ide zajadać się ananaskiem i spać. Mega męczący dziś dzień był za dużo emocji
Podziel się: