reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
[emoji110][emoji110][emoji110] To będzie piękne zakończenie roku [emoji3590]
Trzymajcie proszę kciuki, ja się po malu zbieram i jade do kliniki [emoji33][emoji33][emoji85] niech się pięknie zadomowi u mamusi mój kropus, i niech się spełni moje największe marzenie. [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] I ten rok, chodź dziwny, smutny i bolesny zakończy się szczęśliwie [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Ale mam stres przed jutrem od 4:00 nie śpię. Nie poszłam do pracy... Chyba, ze to nie stres a hormony no budzę się o 1:00 potem od 4:00 już nie spie od 2-3 dni a w ciągu dnia śnięta jestem. Olałam prace i siedzę w domu, w końcu nie tylko o siebie muszę dbać.... I mam głoda... na wszystko co mięsne i tłuste najlepiej krwiste...
Bestia sie w tobie obudzila🤣🤣
Kate ,gdzie ty o tych zarodkach czytasz takie madre rzeczy,musze twoj kazdy post 3 razy przeczytac i przeliterowac zeby zakumac😂😂😂jestem ciekawa jak nasza blastka po rozmrozeniu da gazu,morula juz na szczescie nie bedzie😜

Bestia sie w tobie obudzila🤣🤣
Kate ,gdzie ty o tych zarodkach czytasz takie madre rzeczy,musze twoj kazdy post 3 razy przeczytac i przeliterowac zeby zakumac😂😂😂jestem ciekawa jak nasza blastka po rozmrozeniu da gazu,morula juz na szczescie nie bedzie😜
A To wy macie jeszcze zarodki? O kurde? To będzie trójeczka :p my mamy jeszcze 6. Trochę żałuje, ze PGS nie zrobiliśmy bo jak teraz się uda- I hope so:p To potem 6 transferów...Zresztą będę się martwić później :p

A To wy macie jeszcze zarodki? O kurde? To będzie trójeczka :p my mamy jeszcze 6. Trochę żałuje, ze PGS nie zrobiliśmy bo jak teraz się uda- I hope so:p To potem 6 transferów...Zresztą będę się martwić później :p
Ostatni,dzieki Bogu w naszej sytuacji.Trojeczka to bedzie naszych,a jeszcze jest czworeczka z pierwszych malzenstw.Dobrze ,ze juz odpieluchowana ,bo + 18 wszyscy🤣

reklama
Do góry