reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
[emoji110][emoji110][emoji110] To będzie piękne zakończenie roku [emoji3590]
Trzymajcie proszę kciuki, ja się po malu zbieram i jade do kliniki [emoji33][emoji33][emoji85] niech się pięknie zadomowi u mamusi mój kropus, i niech się spełni moje największe marzenie. [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] I ten rok, chodź dziwny, smutny i bolesny zakończy się szczęśliwie [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Ale mam stres przed jutrem od 4:00 nie śpię. Nie poszłam do pracy... Chyba, ze to nie stres a hormony no budzę się o 1:00 potem od 4:00 już nie spie od 2-3 dni a w ciągu dnia śnięta jestem. Olałam prace i siedzę w domu, w końcu nie tylko o siebie muszę dbać.... I mam głoda... na wszystko co mięsne i tłuste najlepiej krwiste...
Bestia sie w tobie obudzila🤣🤣
Kate ,gdzie ty o tych zarodkach czytasz takie madre rzeczy,musze twoj kazdy post 3 razy przeczytac i przeliterowac zeby zakumac😂😂😂jestem ciekawa jak nasza blastka po rozmrozeniu da gazu,morula juz na szczescie nie bedzie😜

Bestia sie w tobie obudzila🤣🤣
Kate ,gdzie ty o tych zarodkach czytasz takie madre rzeczy,musze twoj kazdy post 3 razy przeczytac i przeliterowac zeby zakumac😂😂😂jestem ciekawa jak nasza blastka po rozmrozeniu da gazu,morula juz na szczescie nie bedzie😜
A To wy macie jeszcze zarodki? O kurde? To będzie trójeczka :p my mamy jeszcze 6. Trochę żałuje, ze PGS nie zrobiliśmy bo jak teraz się uda- I hope so:p To potem 6 transferów...Zresztą będę się martwić później :p

A To wy macie jeszcze zarodki? O kurde? To będzie trójeczka :p my mamy jeszcze 6. Trochę żałuje, ze PGS nie zrobiliśmy bo jak teraz się uda- I hope so:p To potem 6 transferów...Zresztą będę się martwić później :p
Ostatni,dzieki Bogu w naszej sytuacji.Trojeczka to bedzie naszych,a jeszcze jest czworeczka z pierwszych malzenstw.Dobrze ,ze juz odpieluchowana ,bo + 18 wszyscy🤣

reklama
Do góry