reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej ja melduję się dopiero do was po histerioskopii.....
Tradycyjnie zrobili i okazało się wszystko git płaciłam tylko troszkę. I prawie już było czysto a teraz z pracy wrzuciłam podbrzusze pobolewa i znów róż na papierze taki swierzy ..... Pewnie panikuje.... Znając życie ..... Niewiem czy nie wolałabym żeby coś było wycięli by i było by git ale nie Węszę mamy co chcemy
Tez miałam takie rozterki po histero. Ale to dobrze, ze nic nie wyszło:-) trzeba próbować dalej.

Tradycyjnie zrobili i okazało się wszystko git płaciłam tylko troszkę. I prawie już było czysto a teraz z pracy wrzuciłam podbrzusze pobolewa i znów róż na papierze taki swierzy ..... Pewnie panikuje.... Znając życie ..... Niewiem czy nie wolałabym żeby coś było wycięli by i było by git ale nie Węszę mamy co chcemy
Jak jest dobrze to dobrze ;)
Masz przynajmniej sprawdzone i pewność, że wszystko jest git

No więc melduję że ja już w dwupaku wracam do domku bezpiecznie [emoji7][emoji3590] Panie Boże spraw aby ten stan trwał całe 9 miesięcy [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
Trzymam kciuki żebyś została w dwupaku przez 9 miesiecy [emoji110][emoji110][emoji110]

Histeroskopie jest robiona w znieczuleniu ogólnym??

reklama
@Evela.6 możesz mnie dopisać na 28 na betę... Chodź boje się 🙈 dziś mi podali ostatni zarodek gdyż jeden się nie rozmrozil 😔 chyba wszystko w tym roku się do mnie doczepilo.wiec teraz już musi być dobrze. Cały rok pod górkę, więc koniec roku musi być z górki ✊✊✊✊🙏🙏🙏🙏🙏Wierzę w to i wiem że tak będzie ✊✊✊🙏🙏🙏🙏🙏 a tymczasem ide zajadać się ananaskiem i spać. Mega męczący dziś dzień był 🙈 za dużo emocji 🙈

Do góry