reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
Raczej Michalinka zostanie No ale kto wie Wszystko z tobą dobrze to raczej ze mną coś nie teges
U mnie cały czas leci radio RMF Classic i cały czas świąteczna muzyczka
Coś nie mogę się za nic zabrać,lenia mam
Jeszcze mi nie zalecił ,może teraz na wizycie coś powie
To pewnie idzie zwariować w zamknięciu tyle czasu
@Evela.6 bardzo mi przykro, trzymaj się dzielnie, na pewno przyjdzie dzień, w którym się uda! ja właśnie wróciłam z transferu, ładne endometrium, ładny zarodek, prawidłowo rozmrozony.. pozostaje czekanie
No to trzymamy ❤
JestemMama!
Trzymam kciuki ja mam transfer za tydzień już się doczekać nie mogę szczególnie że 10 minut temu zostalam Ciocia maleństwo zwolnilo brzuszek dla kuzyna, albo kuzynki@Evela.6 bardzo mi przykro, trzymaj się dzielnie, na pewno przyjdzie dzień, w którym się uda! ja właśnie wróciłam z transferu, ładne endometrium, ładny zarodek, prawidłowo rozmrozony.. pozostaje czekanie
Evela.6
[emoji8] Zbyt uparta jestem, żeby pierwsze niepowodzenie mnie zniechęciło.[emoji123] Poza tym jeszcze 7 moich dzieci na mnie czeka [emoji6] Trzymam kciuki za Twoje maleństwo, nich mu będzie dobrze u mamusi [emoji3590][emoji110][emoji120]@Evela.6 bardzo mi przykro, trzymaj się dzielnie, na pewno przyjdzie dzień, w którym się uda! [emoji123] ja właśnie wróciłam z transferu, ładne endometrium, ładny zarodek, prawidłowo rozmrozony.. pozostaje czekanie
bazylia128
jak bylam chora to i tak spalam to mi to tak nie prszkadzalo ale teraz juz mnie nosi i odliczam dni Dobrze ze Łukasz skonczyl tydzien temu bo tak sie musisz prosic o zakupy czy apteke - chociaz tutaj naprawde wszyscy okazali sie byc bardzo pomocni, az sie raz wzruszylam - sasiadka nam pierogi zrobila Bardzo sie ciesze ze mamy to juz za soba Wiesz ze ja to panikara i bardzo to przezywalam. Ja znowu na netflix wlaczam te głupiutkie niezobowiazujace filmy świateczne i tak sobie leca w tleRaczej Michalinka zostanie No ale kto wie Wszystko z tobą dobrze to raczej ze mną coś nie teges
Ostatnia edycja:
Ewunka
Ja robiłam do końca w brzuch. Można u udo też ale 1 spróbowałam i strasznie boliiiiiiWłaśnie jadę dziś na prenatalne połówkowe, Bede kazała mierzyć i zobaczymy.
A co do zastrzyków to mam identycznie, tak piecze a ile razy igła nie chce się wbić już
Po południu napisze co i jak jak tylko wrócę od lekarza.
Buzka
Wesoła_Aga
08.12 – transfer @Nuskalka
Powodzenia !!
Skoro mamy teraz z chłopem absytnencje to kupię sobie dorodną kiełbasę na rynku buahaha
Serio już nie wiem co gotować... Dziś pójdę na łatwiznę - barszcz biały.
Oh no to ja wytrwałości życzę w tym wszystkim... Tule i daje małego kopa do działania. W końcu przyjdą dobre wieści !
Powodzenia !!
Skoro mamy teraz z chłopem absytnencje to kupię sobie dorodną kiełbasę na rynku buahaha
Serio już nie wiem co gotować... Dziś pójdę na łatwiznę - barszcz biały.
Wow ! Oby to się pkazał świetny początekDlatego testy mi wychodziły 4dpt bo już coś musiało być.
Edit: a ten co mi nie wyszedł to pink super czuły
Dziś jest 12dpt. Zastrzyk miałam w dniu transferu. No nic - trzeba napić się wina jak @szakszuka , wylać kilka łez, zacisnąć zęby i szykować na kolejne podejściu. Co nas nie zabije to nas wzmocni.
Oh no to ja wytrwałości życzę w tym wszystkim... Tule i daje małego kopa do działania. W końcu przyjdą dobre wieści !
KarolaJ
@Brakujemiwiary umówiłam się na czwartek do lekarza w klinice, niech sprawdza co się tam dzieje i jak trzeba to może mi da coś na wywołanie okresu.
reklama
bazylia128
to kiedy startujesz? Wynajela juz mieszkanie?@Brakujemiwiary umówiłam się na czwartek do lekarza w klinice, niech sprawdza co się tam dzieje i jak trzeba to może mi da coś na wywołanie okresu.
Podziel się: