reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

O jaaaa pi****dziele,ale fajosko.Gratuluje,czlam w moczu ze to twoje zrzedzenie,ze sie nie udalo,bo ty juz czujesz i wiesz🤣🤣🤣przyniesie odwrotny wynik.Zajebiszczo sie ciesze,robal bedzie mial rodzenstwo,juhuuuuuu😁😁😁😁
Powoli to pierwsza weryfikacja zobaczymy co będzie dalej. A Ty mi powiedz jaką miałaś betę 6dpt przy bliźniakach? Bo się serio zastanawiam czy są dwa?

reklama
chodzi mi bardziej o to, ze nie mam ubezpieczenia w pl
A masz gdzieś z zagranicą ubezpieczenie?

W PL możesz się starać o leczenie planowe w NFZ wtedy oni ci dają taki świstek że możesz sie leczyć na EKUZ i lekarz wtedy też może Ci wystawić leki z refundacją...

nie tylko. wystarczy mieć poronienia wcześniej jak ja. i pyk. urząd uważa że nie ma sensu mnie dofinansować bo przecież mogę zachodzić i ronic i tak w kółko.....

Co za niesprawiedliwość...

reklama
Do góry