reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję Ci za odpowiedź :) bo ja jestem w tym wszystkim jak dziecko we mgle. To moja pierwsza stymulacja. Pamiętasz ile zapłaciłaś za leki?
Jeżeli załapiesz się na refundacje to koszty jeszcze w miarę gonal f ok 300zł i menopur też coś około 300-400zł, lutinus ponad 100zł oczywiście wszystko za sztukę. A jak bez refundacji to ceny wgniatają w ziemię bo jedna ampułkostrzykawka gonalu ponad 1000zł i menopur też coś koło tego, pamiętam że jak miałam naklejoną cenę na opakowaniu to aż męża pytałam czy dobrze widzę. Dzięki Bogu, że miałam refundacje to poszło około 2300zł a nie 5000na leki.

reklama
Hehe rozumiem to, chyba tez mam taka skaze na mozgu [emoji1787]
Myślałam, ze zmienilas zdanie od wczoraj [emoji16][emoji16]
Nie, nic się nie zmieniło. Choć dziś się wyspałam, w pracy doznaje relaksu haha. Serio na mózg mi padło, fajne są takie maluszki. Pomyśleć, kiedyś bałam się jak to będzie z noworodkiem😂 a teraz patrzę i zaraz myślę jaki słodziak.

Nie, nic się nie zmieniło. Choć dziś się wyspałam, w pracy doznaje relaksu haha. Serio na mózg mi padło, fajne są takie maluszki. Pomyśleć, kiedyś bałam się jak to będzie z noworodkiem[emoji23] a teraz patrzę i zaraz myślę jaki słodziak.
Ej serio, noworodek to jest pikus w porownaniu z tym co sie dzieje w okolicy 3 roku zycia [emoji1787][emoji2358]

Ja już powoli fisiuję naprawdę... W poniedziałek ide na tą betę jak na ścięcie... 13dpt... Jeszcze tak długo nie wytrzymałam nigdy 😳 napiernicza mnie krzyż po tym accofilu od 1wszego zastrzyku, wyglądam okropnie, gały podkrążone, głowa mi pęka, i mnie pobolewa podbrzusze.. Normalnie stan opłakany. I jeszcze marudzę tak że nie mogę ze sobą wytrzymać. Nic tylko sobie w łeb strzelić 🤣
Trzymam kciuki za Was laski!

Ja już powoli fisiuję naprawdę... W poniedziałek ide na tą betę jak na ścięcie... 13dpt... Jeszcze tak długo nie wytrzymałam nigdy [emoji15] napiernicza mnie krzyż po tym accofilu od 1wszego zastrzyku, wyglądam okropnie, gały podkrążone, głowa mi pęka, i mnie pobolewa podbrzusze.. Normalnie stan opłakany. I jeszcze marudzę tak że nie mogę ze sobą wytrzymać. Nic tylko sobie w łeb strzelić [emoji1787]
Trzymam kciuki za Was laski!
Czeeekolllada moja droga, duzo duzo czekolady i tylko spokoj moze nas uratowac [emoji4]
[emoji110]

reklama
Do góry