Dziękuję Ci za odpowiedź bo ja jestem w tym wszystkim jak dziecko we mgle. To moja pierwsza stymulacja. Pamiętasz ile zapłaciłaś za leki?Ja miałam krótki z antagonistą, jest to wprowadzenie leku, który kontroluje wyrzut LH i nie dochodzi do zbyt wczesnej owulacji
reklama
A wiesz, że taka myśl pojawiła mi się w głowie@fredka84 dziękuję. Przygotowuje się do transferu hehe. Żarcik. Swoją drogą doktor P. pobiera 350 zł za wizytę , wizyta w Łodzi oczywiście.
Tak, wizyta podrożała . Paśnik nie w ciemię bity
Gosiu, a Ty jak tam? Juz cosik działasz?Już 350?Ja w listopadzie płaciłam jeszcze 300...
motylek24
Fanka BB :)
Nie no coś ty pomagam znajomej. Ja już jestem szczęśliwa. Choć jak patrzę na noworodki to mnie tak rozczulająSerio? Wczoraj pisalas,ze więcej dzieci niet [emoji14]
motylek24
Za moich czasów brał 150 zł więc trochę mnie to zdziwiło.A wiesz, że taka myśl pojawiła mi się w głowie
Tak, wizyta podrożała . Paśnik nie w ciemię bity
Wesoła_Aga
Złoty zarobek
motylek24
Zwłaszcza, że diagnozę i leczenie wykonuje na podstawie wyników. No coz ja czekam na wizyte do endokrynologa , wizyta 250 zł więc tanio już się skończyło.Złoty zarobek
reklama
katarzyna86
Z tego co pamiętam jesteś chyba w Novum zapytaj o refundacje bo jeżeli FSH jest poniżej 15 to przysługuje refundacja na leki, z refundacja za Orgalutran zapłaciłam coś ok 120zł/szt. W Novum konieczna jest wizyta u internisty on wpisuje na podstawie badań internistycznych zgodę na punkcje.Dziękuję Ci za odpowiedź bo ja jestem w tym wszystkim jak dziecko we mgle. To moja pierwsza stymulacja. Pamiętasz ile zapłaciłaś za leki?
Podziel się: