reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję Ci za odpowiedź :) bo ja jestem w tym wszystkim jak dziecko we mgle. To moja pierwsza stymulacja. Pamiętasz ile zapłaciłaś za leki?
Jeżeli załapiesz się na refundacje to koszty jeszcze w miarę gonal f ok 300zł i menopur też coś około 300-400zł, lutinus ponad 100zł oczywiście wszystko za sztukę. A jak bez refundacji to ceny wgniatają w ziemię bo jedna ampułkostrzykawka gonalu ponad 1000zł i menopur też coś koło tego, pamiętam że jak miałam naklejoną cenę na opakowaniu to aż męża pytałam czy dobrze widzę. Dzięki Bogu, że miałam refundacje to poszło około 2300zł a nie 5000na leki.

reklama
Hehe rozumiem to, chyba tez mam taka skaze na mozgu [emoji1787]
Myślałam, ze zmienilas zdanie od wczoraj [emoji16][emoji16]
Nie, nic się nie zmieniło. Choć dziś się wyspałam, w pracy doznaje relaksu haha. Serio na mózg mi padło, fajne są takie maluszki. Pomyśleć, kiedyś bałam się jak to będzie z noworodkiem😂 a teraz patrzę i zaraz myślę jaki słodziak.

Nie, nic się nie zmieniło. Choć dziś się wyspałam, w pracy doznaje relaksu haha. Serio na mózg mi padło, fajne są takie maluszki. Pomyśleć, kiedyś bałam się jak to będzie z noworodkiem[emoji23] a teraz patrzę i zaraz myślę jaki słodziak.
Ej serio, noworodek to jest pikus w porownaniu z tym co sie dzieje w okolicy 3 roku zycia [emoji1787][emoji2358]

Ja już powoli fisiuję naprawdę... W poniedziałek ide na tą betę jak na ścięcie... 13dpt... Jeszcze tak długo nie wytrzymałam nigdy 😳 napiernicza mnie krzyż po tym accofilu od 1wszego zastrzyku, wyglądam okropnie, gały podkrążone, głowa mi pęka, i mnie pobolewa podbrzusze.. Normalnie stan opłakany. I jeszcze marudzę tak że nie mogę ze sobą wytrzymać. Nic tylko sobie w łeb strzelić 🤣
Trzymam kciuki za Was laski!

Ja już powoli fisiuję naprawdę... W poniedziałek ide na tą betę jak na ścięcie... 13dpt... Jeszcze tak długo nie wytrzymałam nigdy [emoji15] napiernicza mnie krzyż po tym accofilu od 1wszego zastrzyku, wyglądam okropnie, gały podkrążone, głowa mi pęka, i mnie pobolewa podbrzusze.. Normalnie stan opłakany. I jeszcze marudzę tak że nie mogę ze sobą wytrzymać. Nic tylko sobie w łeb strzelić [emoji1787]
Trzymam kciuki za Was laski!
Czeeekolllada moja droga, duzo duzo czekolady i tylko spokoj moze nas uratowac [emoji4]
[emoji110]

reklama
Do góry