reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dawaj idziemy jutro razem do dr po dobre wieści ;) najważniejsze że spada nie
nic nie przyspieszysz to natura kochana :* a może się uda kto wie :*
Mam nadzieję że usłyszę same dobre wieści, czego i tobie z calego serca życzę 😘😘😘❤️ w sumie do transferu jeszcze z 2 tygodnie... Trochę nawet więcej 🤷‍♀️ eh... Mam nadzieję że poniedziałek będzie nasz✊✊✊✊ Święta juz muszą być w dwupaku 🙈 niby od 0 do 5 wyklucza Ciaze. U mnie jest 2,3 więc ciaze wyklucza.... Tak że nadzieja jest... Ona umiera ostatnia jak to mówią. Najważniejsze że @ przyszedł i to spodziewanym terminie. Reszta się ułoży. Mam nadzieję. Teraz żyje nadzieja. Mam nadzieję że się nie rozczaruje jutro.... Zreszta Pani w laboratorium powiedziała że 0 nie będzie na pewno... Wykrakala wartość 🤷‍♀️🙈 coś takiego mi powiedziała (pewnie zevt mnie pocieszyć 🤷‍♀️) że 0 było by gdybym nigdy w ciąży nie była.... Zreszta są różne normy i może to być też znikomy błąd laboratorium 🤷‍♀️🙈 tak się łudze 🤣🤣🤣🤣🤣🙈

reklama
Mam nadzieję że usłyszę same dobre wieści, czego i tobie z calego serca życzę 😘😘😘❤ w sumie do transferu jeszcze z 2 tygodnie... Trochę nawet więcej 🤷‍♀️ eh... Mam nadzieję że poniedziałek będzie nasz✊✊✊✊ Święta juz muszą być w dwupaku 🙈 niby od 0 do 5 wyklucza Ciaze. U mnie jest 2,3 więc ciaze wyklucza.... Tak że nadzieja jest... Ona umiera ostatnia jak to mówią. Najważniejsze że @ przyszedł i to spodziewanym terminie. Reszta się ułoży. Mam nadzieję. Teraz żyje nadzieja. Mam nadzieję że się nie rozczaruje jutro.... Zreszta Pani w laboratorium powiedziała że 0 nie będzie na pewno... Wykrakala wartość 🤷‍♀️🙈 coś takiego mi powiedziała (pewnie zevt mnie pocieszyć 🤷‍♀️) że 0 było by gdybym nigdy w ciąży nie była.... Zreszta są różne normy i może to być też znikomy błąd laboratorium 🤷‍♀️🙈 tak się łudze 🤣🤣🤣🤣🤣🙈
Trzymam kciuki za zielone światło! ❤

Trzymam kciuki za zielone światło! ❤
Właśnie doczytałam wyniki 🤦‍♀️ nie obrażając nikogo powinnam być typowa bladynka 🤣🤣🤣🤣🙈 wynik to mniej niż 2,3.... A dokładnie jest napisane <2,3 więc wynik jest jak najbardziej prawidłowy. Myślę że jak bym poszła do innego labolatprium to wynik był by 0.🤦‍♀️ Jak byk jest napisane mniej niż 2,3 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️A ja już paniki na siałam 🤣🤣🤣🤣🙈 więc już jestem jeszcze bardziej nastawiona pozytywnie 😍😍😍😍😍❤️ nie dziękuję, co by nie zapeszyć. Ale kciuki się przydadzą 😘😘😘😘😘❤️

Załączniki

• IMG_20201129_174553.jpg
    IMG_20201129_174553.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 60
Hej dziewczęta. Może już ktoś pytał Ale zapytam ja 😔 ile razy mialyscie IUI przed in vitro? Ja już jestem po 2 nieudanym I mam taką załamkę że zastanawiam się czy w ogóle robić 3 podejście 😔 czy od razu zdecydować się na in vitro 😔😔 taki kiepski dzień dziś 🥺🥺🥺🥺

Hej dziewczęta. Może już ktoś pytał Ale zapytam ja 😔 ile razy mialyscie IUI przed in vitro? Ja już jestem po 2 nieudanym I mam taką załamkę że zastanawiam się czy w ogóle robić 3 podejście 😔 czy od razu zdecydować się na in vitro 😔😔 taki kiepski dzień dziś 🥺🥺🥺🥺
Ja mialam 2, ale 3 stymulacje... W jednej pecherzyki były niepewne.... Nie chciałam podchodzić do kolejnej od razy zaczelam walkę z in vitro. Iui jest mniej skuteczna. I bardzo to odczuwałam... Co miesiąc łzy ze znów się nie udało 😔😔😔

Hej dziewczyny 😘
Dla tych, które mnie jeszcze pamiętają, informuję, że moja stymulacja przesunięta o miesiąc. Mam 3cm torbiela na jajniku a klinika ma jakieś problemy z ministerstwem zdrowia bo się coś przy.pier.dalają do ich laboratorium. Tak czy siak, mam dalej brać antyki i czekać aż się torbiel wchłonie. To już tyle trwa, że nie wiem kiedy w końcu otworzymy twój czarodziejski barek @motylek24 😜
U mnie nic się nie dzieje poza tym, same nudy. A, wreszcie odważyłam się zrobić te brwi permanentne i zastanawiam się jak mogłam żyć tak długo bez nich 😜
Całusy dla moich wszystkich dziewuszek i dla nowych też, bo widzę, że Was tu sporo 😘
Jak coś się zmieni to dam znać 😘
Czekalas już tyle, że dodatkowy miesiąc to pestka 😉. W sumie to w okresie świątecznym trzeba celować z wizytami, transferami, więc może to lepiej... Niezmiennie trzymam za Ciebie kciuki ✊✊✊

Jedna, stymulowana byłam 3 razy i raz pecherzyki nie urosly,raz endo za cienkie.

reklama
Właśnie doczytałam wyniki 🤦‍♀️ nie obrażając nikogo powinnam być typowa bladynka 🤣🤣🤣🤣🙈 wynik to mniej niż 2,3.... A dokładnie jest napisane <2,3 więc wynik jest jak najbardziej prawidłowy. Myślę że jak bym poszła do innego labolatprium to wynik był by 0.🤦‍♀️ Jak byk jest napisane mniej niż 2,3 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️A ja już paniki na siałam 🤣🤣🤣🤣🙈 więc już jestem jeszcze bardziej nastawiona pozytywnie 😍😍😍😍😍❤ nie dziękuję, co by nie zapeszyć. Ale kciuki się przydadzą 😘😘😘😘😘

no widzisz ! ;)

nie było sie czym stresować

ciekawe kto dołączy jeszcze w poniedziałek :D

Ja bym poszła na in vitro. Inseminacja niestety z każdym razem daje mniejsze szanse... dla mnie troche szkoda czasu, ale jeżeli czujesz inaczej rób jak Ci radzi intuicja.

To zawsze nie jest lekki czas :( Trzymaj się!

Do góry