Przed 14 mamy wizyte wiec mysle ze tak po 13 bedzie. Musi niestety byc jeszcze w pracy@Lilka35 za ile będzie Twój mąż?
reklama
pauli890
Fanka BB :)
@klaudiaanita @katherinnn @Mirka30 @Joasek
Dziewczyny ogromne kciuki i powodzenia!!!
Mirka pięknych widoków i daj znać cy synuś czy córcia Myślałaś już nad imionami?
Mirka pięknych widoków i daj znać cy synuś czy córcia Myślałaś już nad imionami?
@klaudiaanita @katherinnn @Mirka30 @Joasek
Dziękuję kochana Napewno dam znać Jeszcze 3 godzinki i bede wiedziala, mam tylko nadzieję że maleństwo się nie będzie wstydziło i ładnie sie pokaże z każdej strony żeby wszystko było ladnie widać Myślałam nad imionami tylko że większość imion ktore mi sie podobaja to mężowi nie No i musimy jakoś dojść do porozumienia Jak narazie oboje jestesmy zgodni z imionami dla dziewczynki Maja a dla chlopca Mario No ale zobaczymy, najważniejsze zeby zdrowe było
pauli890
Powodzenia, oby nie było najgorsze.. Czekamy na dobre wyniki, a Ty leż i odpoczywaj, nie trać nadzieiAktualnie lezę jak sparaliżowana, boje sie wstać żeby bardziej nie krwawić. Czekam ma męża i przed 14 mamy wizyte u lekarza.
bazylia128
iiiii tam nie denerwuj sie Bedziesz zaraz plakax ze wzruszenia jak zobaczysz swoje malenstwo - bedziesz bardzo szczesliwa i takmasz racje plec nie ma takiegoznaczenia jak to zeby bylo zdrowe No to mysle ze dzisiaj namnapiszesz jakie bedzie imieDziękuję, kochana mam mieszane myśli... Wszyscy myślą że dziewczynka a mi sie cos wydaje że chłopczyk, ale zobaczymy Ja się tylko modlę żeby było zdrowe.. Tak się stresuje że normalnie spać nie mogłam... Cała się trzęsę z nerwów Blagam trzymaj kciuki żeby wszystko było dobrze...
bazylia128
ma znaczenie i zalezy coo badasz Znowu cinie napisalam tych badanPodpowiedzcie proszę czy badania immuno robi się w konkretnym dniu cyklu czy nie ma to znaczenia?
iiiii tam nie denerwuj sie Bedziesz zaraz plakax ze wzruszenia jak zobaczysz swoje malenstwo - bedziesz bardzo szczesliwa i takmasz racje plec nie ma takiegoznaczenia jak to zeby bylo zdrowe No to mysle ze dzisiaj namnapiszesz jakie bedzie imie
Dziękuję kochana
reklama
pauli890
Najważniejsze że maleństwo jest z Tobą. Jakie dostałaś zalecenia? Leżeć?Dziewczyny byłam w szpitalu zrobiono mi usg i moje maleństwo jest ze mnä ale mam dużego krwiaka i to z niego ta krew ze skrzepami.
Podziel się: