reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja już wiem więcej - pobrano 16 komórek, 11 było dojrzałych, 5 się ładnie zapłodniło, 1 zapłodniona jest w obserwacji, 5 sztuk zamrozili. Za tydzień mam otrzymać telefon podsumowujący - ile zarodków udało się w 5 dobie zamrozić :) I teraz czekanie na @, jak nigdy :D oby szybko przyszła i za miesiąc jeden kropek był już ze mną ♥
Wow ale wynik😃ja to miałam raz 3 komóreczki a drugi 4😅. Z takim wynikiem musi się udać👊powodzenia 😉

reklama
Ja już wiem więcej - pobrano 16 komórek, 11 było dojrzałych, 5 się ładnie zapłodniło, 1 zapłodniona jest w obserwacji, 5 sztuk zamrozili. Za tydzień mam otrzymać telefon podsumowujący - ile zarodków udało się w 5 dobie zamrozić :) I teraz czekanie na @, jak nigdy :D oby szybko przyszła i za miesiąc jeden kropek był już ze mną [emoji813]
Super wynik! Odpoczywaj [emoji8] miesiąc szybko minie i będziecie razem.

jak tak czytam Wasze posty to zazdroszczę tej bezproblemowej ciąży bo u mnie to od początku coś ciągle a to najpierw lekarka wpisała fhr nie wyraźnie i zamiast 174 myślałam że jest 74, a to później ta przestrzeń przy kręgosłupie bo mały się źle ułożył a teraz tego żołądka nie było widać. Jedynie na prenatalnych leżał spokojnie jak należy i można było wszystko zbadać bo tak to na każdych badaniach wariuje mimo, że ja praktycznie nie jem nic słodkiego. A jak zjem jakiś słodycz to już zaczynam czuć jego wariacje w brzuchu. Boże do maja to osiwieje jak jeszcze mi coś wywinie.

Teraflu zatoki sobie kup
Uratowałaś mi życie normalnie, dziekuje😘😘😘❤️ pobiegłam dziś do apteki (zapomniałam wczoraj że mąż do pracy musiał jechav a na noc nic nie chciałam brac) co prawda nie kupiłam teraflu ale imbuprom zatoki i jest o niebo lepiej😘😘😘 nigdy nie miałam wcześniej takich boli i nic nie kupowalam na zatoki. Już dziś mogę powiedzieć że jestem już zdrowa... Moze nie w pełni ale wiem że od poniedziałku juz będę w pełni zdrowa 😁 i na ostatnie badania będę mogła w końcu pojechać 😁 we wtorek ma być planowo @ więc odliczam dni... Juz mi syfki wychodzą i ciągnie do slodkiego... To dobry znak u mnie 😁 tak ze trzymajcie kciuki aby małpa przyszła w miarę o czasie i transfer mógł się odbyć w grudniu.... No i oczywoscie aby mój kropus pokochał mamusie i jej brzuszek tak jak mamusia kocha go 😍😍😍❤️ eh... Ile jeszcze czasu, ile dni... 🤷‍♀️ Najważniejsze że jestem pozytywnie nastawiona i nie myślę juz o tym co było, a z uśmiechem patrze w przyszłość bo wiem że ta przyszłość będzie piękna 😍😍❤️ z małym brzdącem przy boku 😍😍😍😍❤️

reklama
jak tak czytam Wasze posty to zazdroszczę tej bezproblemowej ciąży bo u mnie to od początku coś ciągle a to najpierw lekarka wpisała fhr nie wyraźnie i zamiast 174 myślałam że jest 74, a to później ta przestrzeń przy kręgosłupie bo mały się źle ułożył a teraz tego żołądka nie było widać. Jedynie na prenatalnych leżał spokojnie jak należy i można było wszystko zbadać bo tak to na każdych badaniach wariuje mimo, że ja praktycznie nie jem nic słodkiego. A jak zjem jakiś słodycz to już zaczynam czuć jego wariacje w brzuchu. Boże do maja to osiwieje jak jeszcze mi coś wywinie.
Oj kochana uwierz ze żadna ciąża nie jest bezproblemowa. Jakbyś przeczytała moje posty sprzed 3 miesięcy 🤭🤭🤭 jak już swoją kruszynkę na straty spisywałam ze beta za niska ze przyrosty nie takie. Potem zarodek mniejszy o 4 dni. Ile łez wylanych ile modlitwy i stresu .... po badaniach jak jest wszystko dobrze można poczuć trochę ulgi ale po kilku dniach znów ten stres wraca i się nasila.
Ale wierze ze u ciebie będzie równie pięknie i na kolejnym badaniu pokaże ci się dzidziuś w pełnej okazałości i udowodni ze zdrowo rośnie ❤️❤️

Do góry