reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już wiem więcej - pobrano 16 komórek, 11 było dojrzałych, 5 się ładnie zapłodniło, 1 zapłodniona jest w obserwacji, 5 sztuk zamrozili. Za tydzień mam otrzymać telefon podsumowujący - ile zarodków udało się w 5 dobie zamrozić :) I teraz czekanie na @, jak nigdy :D oby szybko przyszła i za miesiąc jeden kropek był już ze mną ♥
Wow ale wynik😃ja to miałam raz 3 komóreczki a drugi 4😅. Z takim wynikiem musi się udać👊powodzenia 😉

reklama
Ja już wiem więcej - pobrano 16 komórek, 11 było dojrzałych, 5 się ładnie zapłodniło, 1 zapłodniona jest w obserwacji, 5 sztuk zamrozili. Za tydzień mam otrzymać telefon podsumowujący - ile zarodków udało się w 5 dobie zamrozić :) I teraz czekanie na @, jak nigdy :D oby szybko przyszła i za miesiąc jeden kropek był już ze mną [emoji813]
Super wynik! Odpoczywaj [emoji8] miesiąc szybko minie i będziecie razem.

jak tak czytam Wasze posty to zazdroszczę tej bezproblemowej ciąży bo u mnie to od początku coś ciągle a to najpierw lekarka wpisała fhr nie wyraźnie i zamiast 174 myślałam że jest 74, a to później ta przestrzeń przy kręgosłupie bo mały się źle ułożył a teraz tego żołądka nie było widać. Jedynie na prenatalnych leżał spokojnie jak należy i można było wszystko zbadać bo tak to na każdych badaniach wariuje mimo, że ja praktycznie nie jem nic słodkiego. A jak zjem jakiś słodycz to już zaczynam czuć jego wariacje w brzuchu. Boże do maja to osiwieje jak jeszcze mi coś wywinie.

Teraflu zatoki sobie kup
Uratowałaś mi życie normalnie, dziekuje😘😘😘❤️ pobiegłam dziś do apteki (zapomniałam wczoraj że mąż do pracy musiał jechav a na noc nic nie chciałam brac) co prawda nie kupiłam teraflu ale imbuprom zatoki i jest o niebo lepiej😘😘😘 nigdy nie miałam wcześniej takich boli i nic nie kupowalam na zatoki. Już dziś mogę powiedzieć że jestem już zdrowa... Moze nie w pełni ale wiem że od poniedziałku juz będę w pełni zdrowa 😁 i na ostatnie badania będę mogła w końcu pojechać 😁 we wtorek ma być planowo @ więc odliczam dni... Juz mi syfki wychodzą i ciągnie do slodkiego... To dobry znak u mnie 😁 tak ze trzymajcie kciuki aby małpa przyszła w miarę o czasie i transfer mógł się odbyć w grudniu.... No i oczywoscie aby mój kropus pokochał mamusie i jej brzuszek tak jak mamusia kocha go 😍😍😍❤️ eh... Ile jeszcze czasu, ile dni... 🤷‍♀️ Najważniejsze że jestem pozytywnie nastawiona i nie myślę juz o tym co było, a z uśmiechem patrze w przyszłość bo wiem że ta przyszłość będzie piękna 😍😍❤️ z małym brzdącem przy boku 😍😍😍😍❤️

reklama
jak tak czytam Wasze posty to zazdroszczę tej bezproblemowej ciąży bo u mnie to od początku coś ciągle a to najpierw lekarka wpisała fhr nie wyraźnie i zamiast 174 myślałam że jest 74, a to później ta przestrzeń przy kręgosłupie bo mały się źle ułożył a teraz tego żołądka nie było widać. Jedynie na prenatalnych leżał spokojnie jak należy i można było wszystko zbadać bo tak to na każdych badaniach wariuje mimo, że ja praktycznie nie jem nic słodkiego. A jak zjem jakiś słodycz to już zaczynam czuć jego wariacje w brzuchu. Boże do maja to osiwieje jak jeszcze mi coś wywinie.
Oj kochana uwierz ze żadna ciąża nie jest bezproblemowa. Jakbyś przeczytała moje posty sprzed 3 miesięcy 🤭🤭🤭 jak już swoją kruszynkę na straty spisywałam ze beta za niska ze przyrosty nie takie. Potem zarodek mniejszy o 4 dni. Ile łez wylanych ile modlitwy i stresu .... po badaniach jak jest wszystko dobrze można poczuć trochę ulgi ale po kilku dniach znów ten stres wraca i się nasila.
Ale wierze ze u ciebie będzie równie pięknie i na kolejnym badaniu pokaże ci się dzidziuś w pełnej okazałości i udowodni ze zdrowo rośnie ❤️❤️

Do góry