reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja zawsze mam dopochwowo. Robiłam w 20 dpt , 27 dpt I teraz wybieram się w 35 dpt .
Czasem się zdarza coś się podróżni. Spokojnie możesz zajrzeć w majty 😉 obstawiam że jest czysto

dobrze ze jest takie forum gdzie sa osoby bardziej doswiadczone ode mnie bo ja już wczoraj dostałam takiej nerwicy i tak sie wystraszyłam . ale juz jest ok . wszystko w normie .

teraz mogę spokojnie podzielić informacjami z wizyty .
25,11,2020 wlew z intralipidów
5,12.2020 wizyta USG w gdańsku
5,12,2020 wlew intralipidów
rozpisane mam leki jak dawkowanie i kiedy bedzie koniec .
termin porodu na 16.07.2021
badanie prenetalne ma byc na poczatku stycznia dokładny termin poznam 5,12,2020 jak bede na wizycie bo nie maja jeszcze grafiku na stycznia .

Hej dziewczyny jestem tu nowa. W październiku mialam pierwszy transfer i wydawaloby sie ze wszystko jest na dobrej drodze. W pn mialam robione usg. Byl to 5t5dc i wszystko w jaknajlepszym porzadku a dzisiaj od rana leci ze mnie krew ze skrzepami. Czy to naprawde koniec 😪😪😪. Wizyte mam popoludniu i pewnie uslysze to czego bym nie chcilala nigdy slyszec. Czy myslicie ze istnieje chocby cien szansy ze bedzoe dobrze?

@klaudiaanita kochana cycyki do przodu i szybciutko smigaj zobaczyc swoja piekność bo napewno wszystko bedzie dobrze a ja juz Cie widze jak sie denerwujesz :-) :):-) :):-) :) Czekam na dobre wiadomosci ;) @Mirka30 ty tez dzisiaj masz wielki dzien - czakam 😍😍😍 Myslisz ze bedzie chlopiec czy dziewczynka? @katherinnn i @Joasek samych dobrych wiadomosci ;)

Dziękuję, kochana mam mieszane myśli... Wszyscy myślą że dziewczynka a mi sie cos wydaje że chłopczyk, ale zobaczymy 😊 Ja się tylko modlę żeby było zdrowe.. Tak się stresuje że normalnie spać nie mogłam... Cała się trzęsę z nerwów 🤦‍♀️Blagam trzymaj kciuki żeby wszystko było dobrze... 😘😘😘

Hej dziewczyny jestem tu nowa. W październiku mialam pierwszy transfer i wydawaloby sie ze wszystko jest na dobrej drodze. W pn mialam robione usg. Byl to 5t5dc i wszystko w jaknajlepszym porzadku a dzisiaj od rana leci ze mnie krew ze skrzepami. Czy to naprawde koniec 😪😪😪. Wizyte mam popoludniu i pewnie uslysze to czego bym nie chcilala nigdy slyszec. Czy myslicie ze istnieje chocby cien szansy ze bedzoe dobrze?
Bardzo mi przykro :( skrzepy nie wróża niczego dobrego... ale czasem z dużej chmury mały deszcz.. nic nie jest przesądzone

Ja w 8dpt z Marcelina miałam krwotok przez straszny spadek progesteronu dodałam prolutex i urodziłam zdrowe dziecko

Mam pytanie do dziewczyn ktore rownież przeszly poronienie. Jak to u was przebiegało? Jak sie zaczeło, ile trwało, kiedy poszlyscie do lekaza itp? Wiem ze to sa rzeczy o ktorych nie chce sie pamiętać, ale ja chyba właśnie to przechodzę i chcialabym poznac wasze doswiadczenia. Jest mi dzisiaj naprawde źle i potrzebuje rozmowy 😪😪😪

Dziękuję, kochana mam mieszane myśli... Wszyscy myślą że dziewczynka a mi sie cos wydaje że chłopczyk, ale zobaczymy [emoji4] Ja się tylko modlę żeby było zdrowe.. Tak się stresuje że normalnie spać nie mogłam... Cała się trzęsę z nerwów [emoji2356]Blagam trzymaj kciuki żeby wszystko było dobrze... [emoji8][emoji8][emoji8]
Spokojnie kochana [emoji8] dzidzie jest napewno zdrowa[emoji110] czekamy na piękne wiesci[emoji3590]

reklama
Ja w 8dpt z Marcelina miałam krwotok przez straszny spadek progesteronu dodałam prolutex i urodziłam zdrowe dziecko
Też bym chciała żeby tak się skończyło ale wiem ze szanse są niewielkie. Nie znam sie na tym az tak dobrze bo dopiero zaczelam przygode z in vitro ale mozliwy jest tak drastyczny spadem mimo przyjmowania lekow. Ja biore 3 × duphaston i 2×cyclogest dopochwowo

Do góry