reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja zawsze mam dopochwowo. Robiłam w 20 dpt , 27 dpt I teraz wybieram się w 35 dpt .
Czasem się zdarza coś się podróżni. Spokojnie możesz zajrzeć w majty 😉 obstawiam że jest czysto

dobrze ze jest takie forum gdzie sa osoby bardziej doswiadczone ode mnie bo ja już wczoraj dostałam takiej nerwicy i tak sie wystraszyłam . ale juz jest ok . wszystko w normie .

teraz mogę spokojnie podzielić informacjami z wizyty .
25,11,2020 wlew z intralipidów
5,12.2020 wizyta USG w gdańsku
5,12,2020 wlew intralipidów
rozpisane mam leki jak dawkowanie i kiedy bedzie koniec .
termin porodu na 16.07.2021
badanie prenetalne ma byc na poczatku stycznia dokładny termin poznam 5,12,2020 jak bede na wizycie bo nie maja jeszcze grafiku na stycznia .

Hej dziewczyny jestem tu nowa. W październiku mialam pierwszy transfer i wydawaloby sie ze wszystko jest na dobrej drodze. W pn mialam robione usg. Byl to 5t5dc i wszystko w jaknajlepszym porzadku a dzisiaj od rana leci ze mnie krew ze skrzepami. Czy to naprawde koniec 😪😪😪. Wizyte mam popoludniu i pewnie uslysze to czego bym nie chcilala nigdy slyszec. Czy myslicie ze istnieje chocby cien szansy ze bedzoe dobrze?

@klaudiaanita kochana cycyki do przodu i szybciutko smigaj zobaczyc swoja piekność bo napewno wszystko bedzie dobrze a ja juz Cie widze jak sie denerwujesz :-) :):-) :):-) :) Czekam na dobre wiadomosci ;) @Mirka30 ty tez dzisiaj masz wielki dzien - czakam 😍😍😍 Myslisz ze bedzie chlopiec czy dziewczynka? @katherinnn i @Joasek samych dobrych wiadomosci ;)

Dziękuję, kochana mam mieszane myśli... Wszyscy myślą że dziewczynka a mi sie cos wydaje że chłopczyk, ale zobaczymy 😊 Ja się tylko modlę żeby było zdrowe.. Tak się stresuje że normalnie spać nie mogłam... Cała się trzęsę z nerwów 🤦‍♀️Blagam trzymaj kciuki żeby wszystko było dobrze... 😘😘😘

Hej dziewczyny jestem tu nowa. W październiku mialam pierwszy transfer i wydawaloby sie ze wszystko jest na dobrej drodze. W pn mialam robione usg. Byl to 5t5dc i wszystko w jaknajlepszym porzadku a dzisiaj od rana leci ze mnie krew ze skrzepami. Czy to naprawde koniec 😪😪😪. Wizyte mam popoludniu i pewnie uslysze to czego bym nie chcilala nigdy slyszec. Czy myslicie ze istnieje chocby cien szansy ze bedzoe dobrze?
Bardzo mi przykro :( skrzepy nie wróża niczego dobrego... ale czasem z dużej chmury mały deszcz.. nic nie jest przesądzone

Ja w 8dpt z Marcelina miałam krwotok przez straszny spadek progesteronu dodałam prolutex i urodziłam zdrowe dziecko

Mam pytanie do dziewczyn ktore rownież przeszly poronienie. Jak to u was przebiegało? Jak sie zaczeło, ile trwało, kiedy poszlyscie do lekaza itp? Wiem ze to sa rzeczy o ktorych nie chce sie pamiętać, ale ja chyba właśnie to przechodzę i chcialabym poznac wasze doswiadczenia. Jest mi dzisiaj naprawde źle i potrzebuje rozmowy 😪😪😪

Dziękuję, kochana mam mieszane myśli... Wszyscy myślą że dziewczynka a mi sie cos wydaje że chłopczyk, ale zobaczymy [emoji4] Ja się tylko modlę żeby było zdrowe.. Tak się stresuje że normalnie spać nie mogłam... Cała się trzęsę z nerwów [emoji2356]Blagam trzymaj kciuki żeby wszystko było dobrze... [emoji8][emoji8][emoji8]
Spokojnie kochana [emoji8] dzidzie jest napewno zdrowa[emoji110] czekamy na piękne wiesci[emoji3590]

reklama
Ja w 8dpt z Marcelina miałam krwotok przez straszny spadek progesteronu dodałam prolutex i urodziłam zdrowe dziecko
Też bym chciała żeby tak się skończyło ale wiem ze szanse są niewielkie. Nie znam sie na tym az tak dobrze bo dopiero zaczelam przygode z in vitro ale mozliwy jest tak drastyczny spadem mimo przyjmowania lekow. Ja biore 3 × duphaston i 2×cyclogest dopochwowo

Do góry