bazylia128
Fanka BB :)
@klaudiaanita kochana teraz czekam na Twoje badania w piatek @Mirka30 ty chyba tez masz miec niedługo skan?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna wiadomość [emoji3059] Natalia [emoji2956]śliczne imię!czesci dziewczyny ja juz po 10:00 bylam po ale musialam swoje odespac U nas wszystko pieknie [emoji176] [emoji176] [emoji176] Natalia jest zdrowa dziewczynką, sredniej wielkosci - ani mała ani duza ale badzo zdrowa [emoji7][emoji7][emoji7] Dzisiaj juz 380 gramow, 20 tydzien i 5 dzien Troche mnie w poniedzialek moj ordynator wystraszyl bo jemu wycodzila znowu o prawie tydzien mlodsza ale widocznie zle ja wymierzyl wiec nie ma co sie sugerowac. Dzisiaj wyszlo dokladnieco do dnia zgodnie z transferem [emoji7][emoji7][emoji7][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176] Zostala bardzo mocno przebadana, mozg, jakie sploty, przeplywy, serduszko bardzo dlugo, wszystkie narzady anatomicznie, pepowina i jej przeplywy, łozysko, wody owodniowe, stopki ktorymi caly czas mocno machala, szyjka macicy - lekarz nie mial zadnych uwag Natalia ma tez zalozona karte w Gameta hehehehheulożona byla główka w dół i raczka zakrywala buzke, nie chciala sie pokazac, a pozniej zrobila fikołka i sobie siedziala Jest cudowna. Dziewczyny to co sie teraz dzieje to jest dla mnie prawdziwy CUD - lekarz sam ja okreslil jako CUDOWNE DZIECKO - bylo bardzo blisko katastrofy ale pokazala wszystkim jaka jest silna !!!!! Nastepne badanie genetyczne za 9 tygodni w 30 - 31 tygodniu, tymczasem @Evela.6 prosze o wpisanie wizyty u lekarza prowadzacego na 14.12 A teraz juz czekam spokojnie na swieta - za dwa tygodnie ubieram choinke [emoji176][emoji176][emoji176]
Obyś miała racje[emoji3059][emoji110]U ciebie te beda piekne swieta !!!
Tak. Określił to tak że zarodek w macicy miał niekorzystne środowisko i jeden z tych który przetrwał pierwszy atak (bo 4 razy beta 0) musiał się ewakuowac tam gdzie nic go nie atakowało.Przepraszam że pytam ale dobrze zrozumiałam Twój post, że kłopoty w immunologii mogły mieć też wpływ na ciążę pozam ?? Ja też mam takie kłopoty w tej dziedzinie i też jestem po ciąży pozam( naturals ) zaciekawiło mnie co powiedział Ci P. Ale leki do transferu fakt będę miała te same o których piszesz życzę powodzenia by tym razem się udało
Już zaczynam trzymać kciuki tylko zwolnij trochę z pracą to będą piękne święta dla Ciebie w nowy piękniejszy rok wejdziesz w dwupaku ale się cieszęKochana za tydzień w czwartek[emoji3059] dopiero wróciłam do domu, pracując nawet na poczekalni w klinice bo mam ogrom pracy [emoji85]
Cudowne wieści piękne imię rośnijcie zdrowo i już bez nerwów Natalka Mała wielka wojowniczkaczesci dziewczyny ja juz po 10:00 bylam po ale musialam swoje odespac U nas wszystko pieknie Natalia jest zdrowa dziewczynką, sredniej wielkosci - ani mała ani duza ale badzo zdrowa Dzisiaj juz 380 gramow, 20 tydzien i 5 dzien Troche mnie w poniedzialek moj ordynator wystraszyl bo jemu wycodzila znowu o prawie tydzien mlodsza ale widocznie zle ja wymierzyl wiec nie ma co sie sugerowac. Dzisiaj wyszlo dokladnieco do dnia zgodnie z transferem Zostala bardzo mocno przebadana, mozg, jakie sploty, przeplywy, serduszko bardzo dlugo, wszystkie narzady anatomicznie, pepowina i jej przeplywy, łozysko, wody owodniowe, stopki ktorymi caly czas mocno machala, szyjka macicy - lekarz nie mial zadnych uwag Natalia ma tez zalozona karte w Gameta hehehehheulożona byla główka w dół i raczka zakrywala buzke, nie chciala sie pokazac, a pozniej zrobila fikołka i sobie siedziala Jest cudowna. Dziewczyny to co sie teraz dzieje to jest dla mnie prawdziwy CUD - lekarz sam ja okreslil jako CUDOWNE DZIECKO - bylo bardzo blisko katastrofy ale pokazala wszystkim jaka jest silna !!!!! Nastepne badanie genetyczne za 9 tygodni w 30 - 31 tygodniu, tymczasem @Evela.6 prosze o wpisanie wizyty u lekarza prowadzacego na 14.12 A teraz juz czekam spokojnie na swieta - za dwa tygodnie ubieram choinke
Byłoby pięknie [emoji3059] nie nakręcam się, tym bardziej, że to mój pierwszy transfer. Wiem, że robię wszystko, żeby się udało ale reszta już nie jest zależna ode mnie. Ale bardzo się cieszę na ten transfer. Rok temu 22/11mialam zabiag po 3 poronieniu więc liczę na lepszą końcówkę roku [emoji110]a kciuki się przydadzą [emoji8][emoji3590] co do pracy to szczerze cieszę się, że jest jej tak dużo bo zupełnie odciąga mnie od tematu przygotowań itd a nie jest stresująca tylko jest jej dużo więc jakoś wewnetrznie mnie uspokaja [emoji4][emoji6]Już zaczynam trzymać kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] [emoji8][emoji8][emoji8][emoji3590] tylko zwolnij trochę z pracą [emoji8][emoji8][emoji8][emoji3590] to będą piękne święta dla Ciebie w nowy piękniejszy rok wejdziesz w dwupaku [emoji7][emoji7][emoji7] ale się cieszę [emoji3590][emoji8][emoji8][emoji8]
Kochana za tydzień w czwartek[emoji3059] dopiero wróciłam do domu, pracując nawet na poczekalni w klinice bo mam ogrom pracy [emoji85]
Jeju ale się cieszę że Natalka zdrowiutka! ❤ Co za cudowny post ,liczę na to że po piątkowej wizycie też będę tak tryskać szczęściemczesci dziewczyny ja juz po 10:00 bylam po ale musialam swoje odespac U nas wszystko pieknie Natalia jest zdrowa dziewczynką, sredniej wielkosci - ani mała ani duza ale badzo zdrowa Dzisiaj juz 380 gramow, 20 tydzien i 5 dzien Troche mnie w poniedzialek moj ordynator wystraszyl bo jemu wycodzila znowu o prawie tydzien mlodsza ale widocznie zle ja wymierzyl wiec nie ma co sie sugerowac. Dzisiaj wyszlo dokladnieco do dnia zgodnie z transferem Zostala bardzo mocno przebadana, mozg, jakie sploty, przeplywy, serduszko bardzo dlugo, wszystkie narzady anatomicznie, pepowina i jej przeplywy, łozysko, wody owodniowe, stopki ktorymi caly czas mocno machala, szyjka macicy - lekarz nie mial zadnych uwag Natalia ma tez zalozona karte w Gameta hehehehheulożona byla główka w dół i raczka zakrywala buzke, nie chciala sie pokazac, a pozniej zrobila fikołka i sobie siedziala Jest cudowna. Dziewczyny to co sie teraz dzieje to jest dla mnie prawdziwy CUD - lekarz sam ja okreslil jako CUDOWNE DZIECKO - bylo bardzo blisko katastrofy ale pokazala wszystkim jaka jest silna !!!!! Nastepne badanie genetyczne za 9 tygodni w 30 - 31 tygodniu, tymczasem @Evela.6 prosze o wpisanie wizyty u lekarza prowadzacego na 14.12 A teraz juz czekam spokojnie na swieta - za dwa tygodnie ubieram choinke
Ja też swoje ostatnie poronienie naturalnej ciąży miałam równy rok temu... może tak ma być,że równy rok później nam się uda? Trzymam kciuki, A Ty trzymaj za mnie )Byłoby pięknie [emoji3059] nie nakręcam się, tym bardziej, że to mój pierwszy transfer. Wiem, że robię wszystko, żeby się udało ale reszta już nie jest zależna ode mnie. Ale bardzo się cieszę na ten transfer. Rok temu 22/11mialam zabiag po 3 poronieniu więc liczę na lepszą końcówkę roku [emoji110]a kciuki się przydadzą [emoji8][emoji3590] co do pracy to szczerze cieszę się, że jest jej tak dużo bo zupełnie odciąga mnie od tematu przygotowań itd a nie jest stresująca tylko jest jej dużo więc jakoś wewnetrznie mnie uspokaja [emoji4][emoji6]