klaudiaanita
Fanka BB :)
Tyle czasu ,zwariowałabymDziękuję. ☺ Kolejne USG 22 stycznia ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyle czasu ,zwariowałabymDziękuję. ☺ Kolejne USG 22 stycznia ❤
Hej! Zrobiłam w poniedziałek sikacza - wyszły dwie kreski Dodatkowo zrobiłam bete 150, progesteron 10. Dziś robiłam ponownie i beta 360, progesteron 13dużo. Położna mi powiedziała ze najważniejsze żeby nie był za niski.
Gratulacje!Hej! Zrobiłam w poniedziałek sikacza - wyszły dwie kreski Dodatkowo zrobiłam bete 150, progesteron 10. Dziś robiłam ponownie i beta 360, progesteron 13
Ale się dzisiaj dziejeee!! ❤ Powodzenia kochane
Gratulacje dla kolejnej mamuśkiHej! Zrobiłam w poniedziałek sikacza - wyszły dwie kreski Dodatkowo zrobiłam bete 150, progesteron 10. Dziś robiłam ponownie i beta 360, progesteron 13
Najważniejsze to plan, zrobilaś ogromny krok naprzód by się udało!Dziewczyny wracam powoli do gry [emoji16]
Wlasnie skończyłam rozmowę z docentem P. dostałam zielone światło, nie potrzebuje szczepień ani innych.
Moje wyniki tłumaczą moje niepowodzenia i nawet ciążę pozamaciczna.
Powinno pomóc włączenie leczenia chwilę przed transferem i od razu po nim.
Accofil, encorton i heparyna.
A na dodatek udało mi się umówić wreszcie do dr Z w No.um na 11.01 na wizytę wstępna.
Wszystko układa się wreszcie w jakiś plan [emoji106]