reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć wszystkim :) ja dziś 5dpt I jakoś gorzej się czuje... brzuch mnie boli jak na okres, martwię się, że się nie udało :( mialyscie jakieś objawy po transferze? Ja mam wrażenie, że zaraz dostanę okres..
Ja mialam takie bóle... Z tym ze wtedy bardzo wsłuchiwałam się w organizm... Udało się... Niestety moje szczęście nie trwało długo bo tylko nieco ponad 7 tygodni 😔 ale trzymam kciuki za powodzenie twojego transferu ✊✊✊❤️ będzie dobrze, myśl pozytywnie ❤️😘😘😘😘

Ja mialam takie bóle... Z tym ze wtedy bardzo wsłuchiwałam się w organizm... Udało się... Niestety moje szczęście nie trwało długo bo tylko nieco ponad 7 tygodni 😔 ale trzymam kciuki za powodzenie twojego transferu ✊✊✊❤ będzie dobrze, myśl pozytywnie ❤😘😘😘😘
Dzięki za słowa otuchy ❤ Twój ból rozumiem, bo sama straciłam już 2 ciaze naturalne w 6-7 tyg... oby tym razem było inaczej

Dzięki za słowa otuchy ❤ Twój ból rozumiem, bo sama straciłam już 2 ciaze naturalne w 6-7 tyg... oby tym razem było inaczej
Będzie, wszystko będzie piękne ❤️ uda się tylko musisz bardzo wierzyć ❤️ uda się każdej z nas w końcu, niektorym potrzeba więcej czasu niektorym mniej ale wiem że na końcu drogi każdej z nas czeka mały różowy bobas ❤️🥰 który będzie naszym oczkiem w głowie i gdy już spotkamy się z naszymi wymarzonymi dziećmi to obejrzymy się wstecz i z uśmiechem na twarzy, stwierdzimy ze mimo bólu, leku, niepewności i chwil zwątpienia który towarzyszy nam codziennie podczas starań z ręką na sercu powiemy ze było warto ❤️

Będzie, wszystko będzie piękne ❤ uda się tylko musisz bardzo wierzyć ❤ uda się każdej z nas w końcu, niektorym potrzeba więcej czasu niektorym mniej ale wiem że na końcu drogi każdej z nas czeka mały różowy bobas ❤🥰 który będzie naszym oczkiem w głowie i gdy już spotkamy się z naszymi wymarzonymi dziećmi to obejrzymy się wstecz i z uśmiechem na twarzy, stwierdzimy ze mimo bólu, leku, niepewności i chwil zwątpienia który towarzyszy nam codziennie podczas starań z ręką na sercu powiemy ze było warto ❤
❤❤❤

reklama
Do góry