Kolendra29
Fanka BB :)
dużo. Położna mi powiedziała ze najważniejsze żeby nie był za niski.Ja w 11 dpt miałam progesteron 220
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dużo. Położna mi powiedziała ze najważniejsze żeby nie był za niski.Ja w 11 dpt miałam progesteron 220
Czekam do poniedziałku co ma być to i tak będzie.. nic już nie poradzęnie każdy ma implantację tego samego dnia, zaczekaj jeszcze 3-4 dni i zrób bete.
Trzymam kciuki , będzie dobrzeCzekam do poniedziałku co ma być to i tak będzie.. nic już nie poradzę
Ja mialam takie bóle... Z tym ze wtedy bardzo wsłuchiwałam się w organizm... Udało się... Niestety moje szczęście nie trwało długo bo tylko nieco ponad 7 tygodni ale trzymam kciuki za powodzenie twojego transferu będzie dobrze, myśl pozytywnieCześć wszystkim ja dziś 5dpt I jakoś gorzej się czuje... brzuch mnie boli jak na okres, martwię się, że się nie udało mialyscie jakieś objawy po transferze? Ja mam wrażenie, że zaraz dostanę okres..
Dzięki za słowa otuchy ❤ Twój ból rozumiem, bo sama straciłam już 2 ciaze naturalne w 6-7 tyg... oby tym razem było inaczejJa mialam takie bóle... Z tym ze wtedy bardzo wsłuchiwałam się w organizm... Udało się... Niestety moje szczęście nie trwało długo bo tylko nieco ponad 7 tygodni ale trzymam kciuki za powodzenie twojego transferu ❤ będzie dobrze, myśl pozytywnie ❤
Będzie, wszystko będzie piękne uda się tylko musisz bardzo wierzyć uda się każdej z nas w końcu, niektorym potrzeba więcej czasu niektorym mniej ale wiem że na końcu drogi każdej z nas czeka mały różowy bobas który będzie naszym oczkiem w głowie i gdy już spotkamy się z naszymi wymarzonymi dziećmi to obejrzymy się wstecz i z uśmiechem na twarzy, stwierdzimy ze mimo bólu, leku, niepewności i chwil zwątpienia który towarzyszy nam codziennie podczas starań z ręką na sercu powiemy ze było wartoDzięki za słowa otuchy ❤ Twój ból rozumiem, bo sama straciłam już 2 ciaze naturalne w 6-7 tyg... oby tym razem było inaczej
Jestem po USG połówkowym. Dzidziuś w ogóle nie pokazał twarzy. Ale badanie wyszło dobrze. To chłopiec♂ mały mężczyzna. 390 gram szczęścia❤
❤❤❤Będzie, wszystko będzie piękne ❤ uda się tylko musisz bardzo wierzyć ❤ uda się każdej z nas w końcu, niektorym potrzeba więcej czasu niektorym mniej ale wiem że na końcu drogi każdej z nas czeka mały różowy bobas ❤ który będzie naszym oczkiem w głowie i gdy już spotkamy się z naszymi wymarzonymi dziećmi to obejrzymy się wstecz i z uśmiechem na twarzy, stwierdzimy ze mimo bólu, leku, niepewności i chwil zwątpienia który towarzyszy nam codziennie podczas starań z ręką na sercu powiemy ze było warto ❤
Dziękuję. Kolejne USG 22 styczniaGratulacje kochana ❤