reklama
Margoolcia
Fanka BB :)
Nie załamuj się. Ja też miałam transfer odroczony i dobrze bo to zwiększa szanse na powodzenie w transferze. Póki co pij kawę, cole, wino z mężem i jedz to co lubisz nie projektuj za wiele do przodu bo potem trudniej jak nie jest tak jak chcemy. Nosek do góryJa już po wizycie, niestety scenariusz którego chciałam uniknąć właśnie się sprawdza - transfer odroczony Tak bardzo liczyłam na ten listopad i dobrą nowinę na święta... Komórek jest ok 18-19, w czwartek rano punkcja.
Kolendra29
tak ja miałam tak 4 dpt a dziś 11 dpt i bęta 533 a progesteron 56. Beta ładnie się podwoiła ale progesteron chyba trochę za wysoki.Cześć wszystkim ja dziś 5dpt I jakoś gorzej się czuje... brzuch mnie boli jak na okres, martwię się, że się nie udało mialyscie jakieś objawy po transferze? Ja mam wrażenie, że zaraz dostanę okres..
Nuskalka
@Kolendra29 miałaś podane zarodki 3 czy 5 dniowe?
Kolendra29
5 dniowe, lekarz mi mówił ze takie bóle jak na okres to normalne bo macica się przygotowuje na kropka.@Kolendra29 miałaś podane zarodki 3 czy 5 dniowe?
JestemMama!
Piękna beta, rośnijcie zdrowo,tak ja miałam tak 4 dpt a dziś 11 dpt i bęta 533 a progesteron 56. Beta ładnie się podwoiła ale progesteron chyba trochę za wysoki.
katherinnn
Ja w 11 dpt miałam progesteron 220tak ja miałam tak 4 dpt a dziś 11 dpt i bęta 533 a progesteron 56. Beta ładnie się podwoiła ale progesteron chyba trochę za wysoki.
Nuskalka
Pocieszylas mnie, ale i tak się martwię.. ja 3dniowe A bóle mam dzień później niż Ty, to może jest ok.. nie wiem sama5 dniowe, lekarz mi mówił ze takie bóle jak na okres to normalne bo macica się przygotowuje na kropka.
Ostatnia edycja:
reklama
Kolendra29
nie każdy ma implantację tego samego dnia, zaczekaj jeszcze 3-4 dni i zrób bete.Pocieszylas mnie, ale i tak się martwię.. na 3dniowe A bóle mam dzień później niż Ty, to może jest ok.. nie wiem sama
Podziel się: