reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie ja miałam leukocyty i nadal mam niby nie duze bo 3-5 ale są i trochę się martwię że nie dał mi więcej tego antybiotyku mimo że bakterie są ale z bardzo licznych zeszły na nieliczne.
Naprawde ciezko mi cokolwiek na ten temat powiedziec bo dla mnie to nowosc - ja takich bakterii nie mialam wczesniej - lekarz mi jedynie powiedzial ze zdarzaja sie one w ciazy bardzo czesto ze wzgledu na progesteron i estriadol no i ze czesto ma pacjentki z bakteriami - caly mocz wyszedl bardzo ladnie jedynie te bakterie. Ale tez dostalam duza porcje lekow wiec jestem dobrej mysli.

Ja już po wizycie, niestety scenariusz którego chciałam uniknąć właśnie się sprawdza - transfer odroczony :( Tak bardzo liczyłam na ten listopad i dobrą nowinę na święta... :( Komórek jest ok 18-19, w czwartek rano punkcja.
Kochana, uwierz mi ze ten miesiąc czy dwa szybko zleci. Ja też miałam. Odroczony transfer... Byłam zła na wszystko i wszystkich... Nie mogłam się doczekać az w końcu się odbędzie. Mimo że bardzo źle zniosłam stymulacje, i później punkcję. Ale potrzebowałam regeneracji, lekarz wie co robi. Szybko zleci zobaczysz ❤️😘 Organizm się zregeneruje i niedługo będziesz w dwupaku❤️😘😘 rozpoczniejsz nowy roku jako najszczęśliwsza na świecie ❤️😘 wierzę ze sie uda ❤️ i to właśnie ty będziesz pierwsza osoba w nowym roku której test pokaże 2 kreski 😁 głową do góry 😘😘😘😘❤️

Kochana, uwierz mi ze ten miesiąc czy dwa szybko zleci. Ja też miałam. Odroczony transfer... Byłam zła na wszystko i wszystkich... Nie mogłam się doczekać az w końcu się odbędzie. Mimo że bardzo źle zniosłam stymulacje, i później punkcję. Ale potrzebowałam regeneracji, lekarz wie co robi. Szybko zleci zobaczysz ❤😘 Organizm się zregeneruje i niedługo będziesz w dwupaku❤😘😘 rozpoczniejsz nowy roku jako najszczęśliwsza na świecie ❤😘 wierzę ze sie uda ❤ i to właśnie ty będziesz pierwsza osoba w nowym roku której test pokaże 2 kreski 😁 głową do góry 😘😘😘😘
Dziękuję za miłe słowa ♥

Masz hiperke? Z jednej strony smutno, ale z drugiej ciesz się ilością komórek, zawsze lepiej mieć kilka w razie czego.
Będziesz mogła podejść w grudniu do transferu?
Ja już po wizycie, niestety scenariusz którego chciałam uniknąć właśnie się sprawdza - transfer odroczony :( Tak bardzo liczyłam na ten listopad i dobrą nowinę na święta... :( Komórek jest ok 18-19, w czwartek rano punkcja.

Masz hiperke? Z jednej strony smutno, ale z drugiej ciesz się ilością komórek, zawsze lepiej mieć kilka w razie czego.
Będziesz mogła podejść w grudniu do transferu?

Tak, niestety, wczoraj estradiol niecałe 2000, dzisiaj już 3600 i to z rozrzedzonej krwi. Trochę jestem załamana ale wiem, że mi przejdzie. Oby w grudniu się udało, wstępnie jest taki plan, ale już się nie nastawiam :)

reklama
Na pewno się uda, tez liczę na transfer w grudniu. Obyśmy w nowy rok weszły w dwupaku [emoji4]
Tak, niestety, wczoraj estradiol niecałe 2000, dzisiaj już 3600 i to z rozrzedzonej krwi. Trochę jestem załamana ale wiem, że mi przejdzie. Oby w grudniu się udało, wstępnie jest taki plan, ale już się nie nastawiam :)

Do góry