A wy nadal o progesteronie??Posluchaj pisze to po to zebys nie wprowadzala w błąd innych dziewczyn bo te parametry sa niezwykle wazne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wy nadal o progesteronie??Posluchaj pisze to po to zebys nie wprowadzala w błąd innych dziewczyn bo te parametry sa niezwykle wazne.
Kurcze nie wiem ile tego plynu bylo u mnie ale tez podobno sporo. A masz jakies upławy? wiem ze ciezko wytrzymac do kolejnej wizyty ale naprawde mysle ze to sie ładnie wszystko wchłonieNie goraczkuję, ani nie plamię ale i tak ciagle o tym myśle
tak to wygląda, jest go niestety sporo.
Zarodeczki mają tu po 6 mm, wiec łatwo policzyć ile mniej wiecej jest płynu.
Gratuluję kochana[emoji3590] ja 9.11 robię 2 betę i też 19.11 mam pierwsze USG[emoji16] trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
Aktualnie siedze na swoim tyłku i nie mam ochoty siadac na Tobie Nie wiem skad taka Twoja reakcja bo nie pisalam o tobie tylko o dziewczynie ktorej ja uwazam prog w 10 dpt rowny 8 jest niski i jest alarmujacy.To pisz to innym a nie siadlas na mnie. Skoro jesteś najmądrzejsza to sobie bądź każdy ma swój rozum i każdy ma prawo do swojego zdania ty wyrazilas swoje ja swoje i na tym koniec. Dziękuję za tą niepotrzebna konwersacje.
Nie chcę się z nikim spierać mi lekarz powiedział że nie wychodzi i mu wierzę.
Ja miałam z tymi lekami progesteron powyżej 60 w 4 dzień po transferze dlatego jest mało prawdopodobne że to by był naturalny progesteron, bo 3 dniowy zarodek nie jest jeszcze nawet wtedy zagnieżdżony.
Dziękuję, trzymam za siebie kciuki. Chyba zacznę mówić z miłoscia do tego płynu i moze wtedy mnie posłuchaKurcze nie wiem ile tego plynu bylo u mnie ale tez podobno sporo. A masz jakies upławy? wiem ze ciezko wytrzymac do kolejnej wizyty ale naprawde mysle ze to sie ładnie wszystko wchłonie
Skąd masz takie informacje ??Nic nie wychodzi ani duphaston ani lutinus ani luteina