kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hehehe a ja wiem i to mi wystarczy[emoji4]
heheheh a tego nie wiem dlaczego masz 13
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heheheh a tego nie wiem dlaczego masz 13
Nic mi nie mow o swedzeniu - musialam robic badania z krwi bo cala sie drapie do tej pory ;( ale wyniki wyszly bardzo dobrze Brzuszek ,mnie tez bardzo swedzi od zastrzykow. No duzzyyy - chociaz na zdjeciu wyszedl jakos wiekszy - słuchawki jeszcze wchodza To taka moja miarkaAle duzyyyy brzusio piękny ❤
Mój mnie bardzo swędzi i mam wrażenie wzdętego
Progesteron swiadczy o dobrostanie ciazy, powinien w ciazy rosnąć i to jest najwazniejszeHehehe a ja wiem i to mi wystarczy[emoji4]
Dzięki za artykuł, przeczytałam go szybko, ale nie widzę tam informacji o płynie który pojawia sie juz w ciaży.Grzebałam i znalazłam to:Link do: Fluid accumulation within the uterine cavity reduces pregnancy rates in women undergoing IVF
Wniosek się zdarza, ciąże da się donosić:-)
Ehh ja mam nastepne USG w czwartek. Zobaczymy co bedzie bo u mnie sporo tego płynu byłoTylko ze mi na poczatku tez wlasnie mowili o plynie w macicy - nie o krwiaku. Pozniej na nastepnym USG jakos po tygodniu pokazal sie krwiak.
No ale co ci lekarz na to powiedzial? Przeciez to nie musi byc nic zlego. U mnie na samym poczatku ciazy to mialo miejsce - na usg serduszkowymEhh ja mam nastepne USG w czwartek. Zobaczymy co bedzie bo u mnie sporo tego płynu było
Jeden młody robil rano USG - (to było już tydzień temu)i powiedział, ze mam krwiaka, potem dopiero dzwonił do mnie mój lekarz i wogóle nic o tym nie wpomniał, wiec go sama o tego krwiaka zapytalam, a on na to, że to nie jest krwiak tylko płyn w macicy i żebym sie nie martwiła. Wtedy mnie uspokoił, ale czas płynie i ja coraz wiecej o tym myślę. Płynu jest sporo, dużo wiecej niż razem mają oba zarodki. Najbardziej chciałabym , zeby płynu było mniej na USG w czwartek, lub zeby nie było go wcale, ale co jeśli bedzie wiecej? Krwiaka też wolałabym nie mieć, domyślam się, że nie jest to frajda gdy sie krwawi i nie wiadomo czy dzieciaczkom to nie zaszkodzi. Ehhh....No ale co ci lekarz na to powiedzial? Przeciez to nie musi byc nic zlego. U mnie na samym poczatku ciazy to mialo miejsce - na usg serduszkowym
Lutinus i nie wychodzi bo wczoraj rozmawiałam z moim lekarzem i powiedział żebym się nie martwiła moim niskim wynikiem progesteronu (13) bo to mój naturalny i że sztuczny który biorę w krwi mi nie wyjdzie.
Ale jeśli ty masz inną wiedzę na ten temat to przepraszam[emoji846]
Mogłam popełnić błąd na szybko czytałam a teraz nie mam czasu dokładnie prześledzić. Sugerowałam się tym:Dzięki za artykuł, przeczytałam go szybko, ale nie widzę tam informacji o płynie który pojawia sie juz w ciaży.
Z tego co wypatrzyłam, to skupiają sie oni na powiedzeniu transferu i implantacji przy takim płynie. Który statystycznie nie istnieje - nie dochodziło do implantacji zarodków.
Możesz mi podpowiedzieć, w którym mniej wiecej miejscu tekstu (np w połowie, czy w ostatnim akapicie) jest informacja o płynie w ciąży.
Z góry serdecznie dziekuję ❤