reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem ja też bym nie brała ale chciałam tylko wiedzieć czy coś można np.w jakiś ekstremalnych momentach[emoji846]Dzięki tak właśnie gdzieś slyszalam[emoji846]Dziękuję[emoji846]Dziękuję[emoji846]Dziękuję[emoji846] co do nospy to mam w zaleceniach po transferze w razie konieczności że można zażyć choć mi się wydaje że na mnie ona nigdy nie dzialala.
Nospe można brać normalnie w ciąży. Na każdym etapie. Nie znam kobiety, która nie brałaby nospy w ciąży. Naturalnej czy z in vitro...

Dziewczyny Dr zalecił mi schodzenie z encontoru, początkowo mialam 1 tabletkę dziennie a od poniedziałkowej wizyty przed 2 tyg mam brak po 1/2 i odstawić, obecnie jestem w 14t5d. Jak wyglądała u Was sytacja z odstawieniem z schodzeniem tych tabeletek.
Trochę się martwię czy nie za wcześnie z niego schodzę... Poradźcie proszę.
Pozdrawiam i usciski przesyłam 🤗

Kochana moja a sprawdzałaś może jakie masz tsh? Posłużę się tutaj przykładem mojej przyjaciółki, jest w 17tc i nadal wymiotuję wszystkim, nawet leków brać nie może bo już leci... Miała ostatnio wizytę u innego ginekologa i po zrobieniu wyników lekarka stwierdziła że poza niepowsciagliwymi wymiotami ciężarnych to ma jeszcze kratyczny poziom tsh (0,01 gdzie norma od 0.37) i natychmiast ja do endokrynologa wysłała bo mówiła że to dodatkowo przyczynia się do zwiększonych wymiotów...

Nie sprawdzałam... Kurcze już nie wiem co mam robić 😭

@Ananasowa93 @Natsnats powodzenia na Waszych wizytach! :)
@Mirka30 nie wiem czy to ma znaczenie, ale ona tak samo jak Ty się meczy i taka poradę dostała, może to nie ma związku ale sprawdzić warto ☺☺

Ja dopiero betę robie w piątek i wypatruje znaków
Który to będzie dpt?

Super ze cos Ci sie uda na NFZ!
wspolczuje wiem jak to jest...
A dlaczego tako rozrzut miast po PL?
noz sie w kieszeni otwiera na te kliniki... i bezsilnosc... ja sobie powiedzialam ze jak teraz sie nie uda (druga stymulacja) to jade do CZ...o ile na dobre nie odpuszcze bo to cholernie duzo kosztuje psychike najbardziej... pomijam portflel:/
Interesowalas sie dofinansowaniem?
Rozrzut po Polsce bo i tak wszędzie mam daleko, więc czy pojadę 200km czy 350 już nie robi na mnie wrażenia. Do Nov.. jeździłam prawie 300km w jedną stronę, czasem 3 razy w tygodniu i dałam radę ☺☺
Pochodzę z miejscowości która nie ma dofinansowań. Okoliczne miasto ma, a powiat już nie ma. Sami musimy zaprocować na in vitro...

reklama
@katherinnn hejka jak soe czujesz?? Robilas juz test czy jeszcze czekasz ??? Ja planuje jutro zrobic 5dpt. Transfer 5dniowego zarodka. Myślicie ze moze juz cos wyjsc czy za wcześnie i lepiej się nie denerwować????

Do góry