Hihi no w sumie tak, i tak powiem mojemu lekarzowi na następnej wizycieTak ja to wszystko wiem. Stres, fajki wino i tak zachodziły i wciąż zachodzą w ciążę ale jednak MY JESTEŚMY WYJĄTKOWE więc wiecie [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960]
reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
21 listopad ❤ liczę na to że z córką będzie wszystko dobrzeale fajny pomysl - nie pomyslalam - ja ostatnio w klinice kupilam specjlanego pen- driva A kiedy masz polówkowe? Ja jakos 20 tygodnia czyli za jakis miesiac.
A powiadomić wszystkich wokół planuje na Święta Bożego Narodzenia już się doczekać nie mogę
Dziewczyny znalazłam stronkę po angielsku tego testu o którym pisałam Matrice Lab- co o tym sądzicie i czy w zasadzie to nie to samo co biopsja endometrium? Niby tutaj dobierają później leczenie odrazu jeśli coś wyjdzie nie tak, ja jeszcze tego nie rozumie za bardzo, a niestety muszę się z tym zapoznać
MatriceLab - Infertility is not inevitable
MatriceLab Innov is a research and innovation laboratory that will help you understand the causes of ART failures and miscarriages.
www.matricelabinnove.com
Ostatnia edycja:
nieagatka
Dasz link?Dziewczyny znalazłam stronkę po angielsku tego testu o którym pisałam Matrice Lab- co o tym sądzicie i czy w zasadzie to nie to samo co biopsja endometrium? Niby tutaj dobierają później leczenie odrazu jeśli coś wyjdzie nie tak, ja jeszcze tego nie rozumie za bardzo, a niestety muszę się z tym zapoznać [emoji53]
Hej dziewczyny Ja juz po wizycie kontrolnej. Prawa strona super jajeczek okolo 10 lewa porażka tylko jedno. Lekarz sam w szoku. Pytal czy nie mialam żadnej operacji po lewej stronie. Ale nic nie mialam W piątek @Evela.6 proszę zapisz. Kolejna wizyta obserwacyjna i może w pon juz punkcja. Ale w pt wszystkiego sie dowiem @katherinnn czekam jakie wiesci u ciebie Trzymam kciuki za duzooooo jajeczek. Myślicie dziewczyny ze te 11 szt to dobra ilość??? Pierwszy raz podchodzę i nie wiem czy to wystarczy czy jednak mogło by być wiecej mam nadzieje tylko ze nie będę miala hiperstymulacji z tej prawej strony i ze uda mi się podejsc w tym cyklu do transferu. Dobra to tyle u mnie. Dziewczyny trzymam za was caly czas kciuki i nie poddawajcie się :*
11 to dobry wynik ale tak naprawdę najważniejsza jest jakość. Czasem wystarczy wychodować 1 i ta jedna zaskoczy a czasem wyhodujesz 20 i wszystkie się rozpaćkają bądź dobrej myśli ✌Hej dziewczyny Ja juz po wizycie kontrolnej. Prawa strona super jajeczek okolo 10 lewa porażka tylko jedno. Lekarz sam w szoku. Pytal czy nie mialam żadnej operacji po lewej stronie. Ale nic nie mialam W piątek @Evela.6 proszę zapisz. Kolejna wizyta obserwacyjna i może w pon juz punkcja. Ale w pt wszystkiego sie dowiem @katherinnn czekam jakie wiesci u ciebie Trzymam kciuki za duzooooo jajeczek. Myślicie dziewczyny ze te 11 szt to dobra ilość??? Pierwszy raz podchodzę i nie wiem czy to wystarczy czy jednak mogło by być wiecej mam nadzieje tylko ze nie będę miala hiperstymulacji z tej prawej strony i ze uda mi się podejsc w tym cyklu do transferu. Dobra to tyle u mnie. Dziewczyny trzymam za was caly czas kciuki i nie poddawajcie się :*
Wesoła_Aga
Czy ja zawsze muszę mieć pogięte sny??
Stałam w kałuży krwi w szpitalu, nie chcieli mi nic pomóc i chcieli dac leki na poronienie. Wsiadłam w tramwaj bo chciałam pojechać do swojego lekarza gdzie mam dokumentacje i znam lekarzy (taksówki po drodze mi odjeżdżały)... chce kupić bilet w tramwaju a tam same automaty z przekąskami jak wysiadałam z tramwaju to już się obudziłam
No dziś chyba przylazła @. Bóle brzucha ustały troche, jestem w stanie funkcjonować a nie chodzić po ścianach chodż dziwne, że w ogóle nie reaguje na przeciwbólowe i rozkurczowe...
A może faktycznie mnie czyściło z jakiejś nieudanego zagnieżdżenia Tak czy tak wisi mi to. Traktuje dziś jako 1dc i powtarzam badania. Kiedyś to bym dostawała shizy a teraz niech się dzieje wola nieba...
Miłego dnia!
Powodzenia dla dzisiejszych kobitek !!
Stałam w kałuży krwi w szpitalu, nie chcieli mi nic pomóc i chcieli dac leki na poronienie. Wsiadłam w tramwaj bo chciałam pojechać do swojego lekarza gdzie mam dokumentacje i znam lekarzy (taksówki po drodze mi odjeżdżały)... chce kupić bilet w tramwaju a tam same automaty z przekąskami jak wysiadałam z tramwaju to już się obudziłam
No dziś chyba przylazła @. Bóle brzucha ustały troche, jestem w stanie funkcjonować a nie chodzić po ścianach chodż dziwne, że w ogóle nie reaguje na przeciwbólowe i rozkurczowe...
A może faktycznie mnie czyściło z jakiejś nieudanego zagnieżdżenia Tak czy tak wisi mi to. Traktuje dziś jako 1dc i powtarzam badania. Kiedyś to bym dostawała shizy a teraz niech się dzieje wola nieba...
Miłego dnia!
Powodzenia dla dzisiejszych kobitek !!
No takDasz link?
MatriceLab Innov is a research and innovation laboratory that will help you understand the causes of ART failures and miscarriages.
www.matricelabinnove.com
nieagatka
Our test provides us information on the presence and activity of immune cells which are needed for future embryo implantation. In effect, understanding the mechanisms which cause implantation failures.[emoji2358][emoji2358][emoji2358] No tak [emoji23]
MatriceLab Innov is a research and innovation laboratory that will help you understand the causes of ART failures and miscarriages.www.matricelabinnove.com
Brzmi ładnie, pytanie tylko czy mogą zagwarantować w 100%, że znajdą odpowiedź na pytanie czemu coś z implantacja jest nie tak?
reklama
No właśnie niby jak czytałam opinie i pisałam z dziewczynami na fr forum to ze jest to skuteczne badanie, po którym lekarz otrzymuje cały bilans jakie leczenie ewentualnie wdrożyć i później trzeba znowu to badanie powtórzyć i jeśli jest ok to wtedy transfer, naprawdę nie wiem czy to dobry kierunek...a co Ty o tym myślisz? Bardziej te wszystkie badania od Pas.nika czy takie badanie?Our test provides us information on the presence and activity of immune cells which are needed for future embryo implantation. In effect, understanding the mechanisms which cause implantation failures.
Brzmi ładnie, pytanie tylko czy mogą zagwarantować w 100%, że znajdą odpowiedź na pytanie czemu coś z implantacja jest nie tak?
Podziel się: