reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wszyscy się śmieją, że jak nie pracuję to mi się w domu tryb kierownik załączył w poniedziałek na usg tak dopytywałam lekarza o wszystko na usg, że mnie zaprosił na kurs FMF żebym mogła obraz usg interpretować 😂 i że się boi co będzie jak na genetyczne przyjdę ☺

Hejka. Dziewczyny mam sprawe. W tym cyklu przygotowuje się do kriotransferu i gin od 2dc kazał brać estrofem 3x1 narazie do 7dc bo wtedy mam wizytę. Ale poprzedni cykl brałam anty wzięłam 19tab i zaczęłam plamić później w 20dc plamienie się przekształciło w krwawienie więc pomyślałam że to już okres bo ból jajników zdecydowanie wskazujący na okres. Tylko teraz sama się zastanawiam czy dobrze że zaczęłam brać ten estrofem bo mam wrażenie że ten okres się ciągnie i ciągnie ja cały czas krwawię i jajniki mnie codziennie bolą tak jak zazwyczaj w 1dc i muszę ciągle brać przeciwbolowe. A gin stwierdził że po anty to okres będzie taki byle jaki ale nie jest[emoji848] Czy to jest normalne? Czy może po tym estrofemie to krwawienie i ból się tak przeciąga? Niewiem co o tym myśleć czy któraś z was była w takiej sytuacji?
Dodam że jak byłam w 18dc na wizycie to na USG było wszystko w porządku czysciutko i ładna śluzówka.

Dzień doberek. Melduje się po wizycie w klinice. Wszystko dobrze ❤️ Dzidzia rośnie serduszko bije❤️ Dostałam kartę ciazy ❤️
Niestety to nie ostatnia wizyta w klinice. Jeszcze mnie chcą naciągnąć i dr wypisała leki tylko na dwa tygodnie.... ale trudno wydam każde pieniądze i zrobię co trzeba żeby tylko wszystko było dobrze ❤️❤️
Trzymam kciuki za wszystkie brzuchatki a przede wszystkim walczące fajterki ✊✊✊✊✊ uda się wszystkim prędzej czy później ✊✊✊ u mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi mówiły ze się chyba nie uda a jednak już fasolka w brzuchu rośnie ❤️

Dzień doberek. Melduje się po wizycie w klinice. Wszystko dobrze [emoji3590] Dzidzia rośnie serduszko bije[emoji3590] Dostałam kartę ciazy [emoji3590]
Niestety to nie ostatnia wizyta w klinice. Jeszcze mnie chcą naciągnąć i dr wypisała leki tylko na dwa tygodnie.... ale trudno wydam każde pieniądze i zrobię co trzeba żeby tylko wszystko było dobrze [emoji3590][emoji3590]
Trzymam kciuki za wszystkie brzuchatki a przede wszystkim walczące fajterki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] uda się wszystkim prędzej czy później [emoji110][emoji110][emoji110] u mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi mówiły ze się chyba nie uda a jednak już fasolka w brzuchu rośnie [emoji3590]
To wspaniałe, że rośniecie zdrowo [emoji3059]
Też dzis miałam konsultacje z naszą Panią doktor [emoji6] i w przyszłym cyklu jeśli tylko [emoji146] tego nie pokomplikuje będzie kriotransfer [emoji3059] od 2 dc Estrofen i 6 listopada kontrola [emoji846]

Whaaaaat 😱. Skąd się takie babki biorą 😜
Raz na jakiś czas trafi się taka co pewnie z koleżanka po kielichu analizowała odcienie czerwonego 😂😂😂🔫
No powiem Ci ze mnie by chyba potargało powiedz jej ze wiśnie zeżarło i coś je 💩 trzymaj się dzielnie i nie poddawaj 🤷‍♀️
😂😂😂 I tak kocham swoją prace 😜
Jesteś kosmetyczką?
Też miałam taką aparatkę! Cudnie pięknie, bardzo zadowolona, a za parę dni wraca z łysymi paznokciami i mówi że w świetle dziennym były tak fioletowe że się popłakała i zerwała wszystko. Mówiłam, szkoda pazurków trzeba było przyjść i poprawić. Ehe no następnym razem tak zrobiła, i następnym też. Do czasu jak za "następną" poprawę kolorku policzyłam jak ja zupełnie nową usługę, jakież bylo moje zdziwienie gdy od tej pory kolory zaczęły się zawsze podobać 😂 😂 😂
Tak zrozumiałam jak pisałaś kiedyś o klientce, ze Ty tez 😉- wyczułam to 👃👀😜.
moja wczoraj chciała płacić, no ale ten jeden kaprys było gratos, ale już nie mam do niej cierpliwości 🤯😜 , wiec jakoś nie mam dla mniej póki co miejsca 🤷🏻‍♀️😉Niech chodzi z tym wiśniowym za mało wiśniowym 😂

reklama
Do góry