reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wczoraj przez 4 h oglądałam tv bo mieliśmy w placówce podejrzenie covid - zapalenie płuc to bankowo miała kobita... Jezu coraz bliżej mnie to... Szefowa ma męża dodatniego i kiepsko z nim :frown:2 pielęgniarki walczą o życie na OIOM ie... Brrr... koszmar nie ma tygodnia by ktoś nie był na +. Niech się to gówienko skończy...

Chłop dziś ma przerąbane - jak to ktoś pisał o hormonach wpływają na wszystko. Także koteczku zbliż się do mnie a upadek będzie bolesny :D

Takto @ przychodziła w zegarku a jak teraz wie, że mam mieć badania w 2dc - 4 dc to nieeeeeeeeeeeeeeeee kurna, hrabina sobie zrobi wolne od przychodzenia, doprowadzi mnie do skraju nerwowości i zaatakuje w najgorszy dyżur w tym tygodniu ! Znam Cie @. Znikaj na bambus prostować banany !!

Chmmmm, ktoś tu bierze dobre dragi 😂. Daj trochę 😜🙏🙏

Wystarczy sobie powdychać tej chemii, której używają do dezynfekcji pomieszczeń i już widzisz różowe słonie z serduszkiem na dupie skaczące wesoło po zielonej łące nad którą roświetla tęcza 🌈🌈🌈🌈 a na niej płyną smakołyki całego świata i co jakiś czas jednorożec ...

Dzień dobry dziewczynki❤️ Za wszystkie oczekujące na wynik bety, zapłodnienia, stymulacji i jakikolwiek wyniki mocne kciuki ✊✊✊ ja dzisiaj byłam na badaniach krwi zleconych w klinice jeszcze i mnie babka wypompowala 😂😂 6 probówek pobrała aż mi się słabo zrobiło bo nie dość ze na czczo to jeszcze w tej maseczce stałam godzinę w kolejce 🥺
W środę mam wizytę w klinice (jeśli wszystko będzie dobrze) to mam nadzieje ze ostatnia.
I tak ciagle się martwie i mysle czy wszystko będzie Ok. Zaczęły się bóle głowy, nudności, bóle brzucha, zaparcia i wszystko naraz wiec to mnie trochę pociesza i daje nadzieje ze fasolka się rozwija.
Mam pytanie do dziewczyn które miały zalecony encorton. Kiedy zchodzilyscie z dawki? W którym tygodniu?
Na te bole głowy polecam Amol, smarowalam nim skronie :) mi przynajmniej często pomagał, a potrafię mieć takie trzy dniówki.
Jeśli chodzi o encorton to zależy jaką dawkę masz? Ja przyjmowałam 10 mg od początku, od 10+0 do 10+6 tc zaczęłam przyjmować 5 mg, a od 11+0 do 11+6 tc przyjmowałam 2,5 mg :)

No i jest ch%#nia[emoji24][emoji24][emoji24] z 6 zapłodnionych na dzień dzisiejszy tylko jeden jest w stadium moruli [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] 5 nieprawidłowo się dzieli ale obserwują [emoji22][emoji22][emoji22] jeśli jutro ten jedwn nie stanie się blastką to po ptakach [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

No i jest ch%#nia[emoji24][emoji24][emoji24] z 6 zapłodnionych na dzień dzisiejszy tylko jeden jest w stadium moruli [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] 5 nieprawidłowo się dzieli ale obserwują [emoji22][emoji22][emoji22] jeśli jutro ten jedwn nie stanie się blastką to po ptakach [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
🙏🏻🙏🏻 Kochana w tym jednym wojowniku nadzieja ❤️ Trzymam kciuki żeby się udało ❤️❤️

Ciągle jest jeden, w którego musisz wierzyć.[emoji110] Trzymam za niego meeego macno kciuki [emoji3590]

reklama
kuwa, przykro mi🙁. Może ten jeden okaże się Twoim małym cudem❤ Życzę Ci tego bardzo mocno❤

Do góry