reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Według kalendarza dziś jest 5 tydzień i 6 dzień a według drugiego to 5 tydzień i 7 dzień....
To napewno wszystko będzie dobrze. Ja sobie sprawdziłam w kalendarzu i u mnie serduszko się pojawiło w 7t 4 dzień, także czekaj cierpliwe. Wiem co sobie myślisz bo tez się bardzo bałam.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! :* ❤️

reklama
Ale ona mówi że jak na ten tydzień wszystko jest za małe 😔😔😔😭😭😭😭😭
Kobito serducho może być nawet do 36 dpt po transferze !!!. Masz zarodek , rozwija się.
Nie panikuj bo zwariujesz !!!!! Na tym etapie sytuacja zmienia się z dnia na dzień i jakość sprzętu też jest ważna. Jednego dnia serca może nie być a na drugi już wyłapią.

Kurde tu nie chodzi teraz o serduszko.... Źle wam wytłumaczyłam... Jej chodzi że zarodek jesy za mały jak na ten tydzień.
Każdy dzień gra teraz różnice, na usg faktycznie ma źle zaznqcxone. Wygląda jakby obcięła kawałek.
Wskakuj do łóżka, wyłączaj głowę odpoczywaj. Jutro już za chwilę;)
Mam dobre przeczucia❤

reklama
Kurde tu nie chodzi teraz o serduszko.... Źle wam wytłumaczyłam... Jej chodzi że zarodek jesy za mały jak na ten tydzień.
Przy ciąży po Ivf zawsze jest jakiś powód żeby się martwić, byłby za duży też byś się martwiła, ale co ma być to będzie. Jest naprawdę tyle kwestii w ciąży, że mi wszyscy powtarzają trzeba czekać i myśleć pozytywnie.

Do góry