reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No co Ty, myśle, ze jeden bonik obleci urodziny, mikołajki i gwiazdkę 😅🤣🤣 to prezent ultra specjalny 😂
U mnie też 😂 Szybciej dostanie gwiazdkę z nieba niż sie o takie cuś doprosi😂. Muszę mieć mega ważny cel żeby bony oferować😂
Super, że działasz😘 Jestem bardzo ciekawa tego allo mlr🤔 Czy sie wynik zmieni czy nie?

@fredka84 a posadziłas już tulipany?? Ja dopiero wczoraj...tyle czasu się zbierałam, ale nie miałam weny...wczoraj i skosiłam trawę i posadziłam w koncu te cebule- taka robotna ze mnie dziewucha ;)
Nie posadziłam - kuwa, strasznie nie lubię tego robić a mam z 15 opakowań z Biedry. Nie mogłam się oprzeć żeby nie kupić, i jeszcze przy kasie stoją na półce 😄

U mnie też 😂 Szybciej dostanie gwiazdkę z nieba niż sie o takie cuś doprosi😂. Muszę mieć mega ważny cel żeby bony oferować😂
Super, że działasz😘 Jestem bardzo ciekawa tego allo mlr🤔 Czy sie wynik zmieni czy nie?
No właśnie ja to samo, nie mogę się doczekać tego wyniku. Oczywiście nk zrobilam troszkę za późno bo w 24 dniu cyklu...ale nie chciałam się tyle kłuć :( a czytałam, ze w drugiej fazie cyklu trzeba zrobić to może jeden dzień spóźnienia (18-23) nie będzie tak źle? Ostatnio wyszły mi bardzo niskie ( 6,5 %) wiec ciekawa jestem jak będzie teraz 🤔🤔 profil cytokinowy chyba normalnie można robić niezależnie od fazy cyklu nie?

@Camilleka trzymam kciuki za wynik ✊

@Brakujemiwiary oby dr Ż dzisiaj przekazał Ci dobrą wiadomość☺ ale nie denerwuj się tak bo popuścisz u niego na fotelu i bedzie wstyd 😉 jestem dobrej myśli co do Ciebie ✊

Ja się zaraz dowiem co z moimi zarodkami i też nie wiem czy mam ten transfer robić swieży czy podejść do krio.. Niby lepiej sie czuję już ale ten estradiol miałam spory i ryzyko hiperki jakies zawsze jest.. Boję się z kolei że zarodki nie dotrwają do mrożenia i nic z tego nie będzie... Dam znać 😐

No właśnie ja to samo, nie mogę się doczekać tego wyniku. Oczywiście nk zrobilam troszkę za późno bo w 24 dniu cyklu...ale nie chciałam się tyle kłuć :( a czytałam, ze w drugiej fazie cyklu trzeba zrobić to może jeden dzień spóźnienia (18-23) nie będzie tak źle? Ostatnio wyszły mi bardzo niskie ( 6,5 %) wiec ciekawa jestem jak będzie teraz 🤔🤔 profil cytokinowy chyba normalnie można robić niezależnie od fazy cyklu nie?
A co ci lekarz powiedział na takie niskie NK? Nie wiem czy ten jeden dzień poślizgu coś zmieni, ale powiedz o tym lekarzowi na wszelki wypadek. Te cytokiny robiłam na wizycie u Paśnika i nie pytał o dzień cyklu, więc raczej to nie ma wpływu

reklama
@Camilleka trzymam kciuki za wynik ✊

@Brakujemiwiary oby dr Ż dzisiaj przekazał Ci dobrą wiadomość☺ ale nie denerwuj się tak bo popuścisz u niego na fotelu i bedzie wstyd 😉 jestem dobrej myśli co do Ciebie ✊

Ja się zaraz dowiem co z moimi zarodkami i też nie wiem czy mam ten transfer robić swieży czy podejść do krio.. Niby lepiej sie czuję już ale ten estradiol miałam spory i ryzyko hiperki jakies zawsze jest.. Boję się z kolei że zarodki nie dotrwają do mrożenia i nic z tego nie będzie... Dam znać 😐
Trzymam kciuki ❤ Już sobie wyobrażam ten stres:o

Do góry