zrezygnowana
Fanka BB :)
W sobotę mialam 3731
Jutro inna aparatura, inny lekarz, będzie git!!! Pęcherzyk piękny, musi tylko się wszystko porozwijać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sobotę mialam 3731
Miałam betę 8tys to nie wiem czy zarodek był bo lekarz w klinice podał parametry pęcherzyka ciążowego, pęcherzyka żółtkowego, endometrium i tyle, zarodek i serce zobaczyłam przy becie 45000, miał 0,66cm to był 39dpt czyli 41dzień zarodka. Więc głowa do góry bo na początku najważniejsza jest ocena lekarza z kliniki i jeżeli wyznaczy termin wizyty kolejnej to ma razie zostań u niego do wyprostowania sytuacji.W sobotę mialam 3731
Miałam betę 8tys to nie wiem czy zarodek był bo lekarz w klinice podał parametry pęcherzyka ciążowego, pęcherzyka żółtkowego, endometrium i tyle, zarodek i serce zobaczyłam przy becie 45000, miał 0,66cm to był 39dpt czyli 41dzień zarodka. Więc głowa do góry bo na początku najważniejsza jest ocena lekarza z kliniki i jeżeli wyznaczy termin wizyty kolejnej to ma razie zostań u niego do wyprostowania sytuacji.
kurczę narobiłaś sobie zbędnego stresu no, ale cóż oby do jutra. No i pamiętaj nie możesz dziecka stresować bo to też źle wpływa, zrób sobie melise, możesz pić codziennie.Boje się, tak bardzo się boję.... Staram się o tym nie myśleć ale nie potrafię... Przecież ja sobie z tym nie poradzę... Moj mąż mówi że nawet nie chce słyszeć żeby coś złego się stało. Ze ta babka jest niekompetentną osoba i więcej do niej nie pójdę... Staram się myśleć o czymś przyjemnym, ale nie potrafię... Pociesza mnie fakt że zarodek jest w macicy i ciaza została stwierdzona. A jak będzie dalej... Wszystko w rękach Pana Boga. Ale błagam niech będzie wszystko dobrze... Niech się jutro okaże że jesy dobrze... Proszę postanowilam że ciaze mam nadzieję ta (chodź jutro się okaże... ) będzie mi prowadził mój lekarz z kliniki.... będę do niego jeździć do wroclawia...
Nie wiem jak to obliczyć, który to tydzień ciąży by był u Ciebie, ale ja dopiero na 3 wizycie usłyszałam serduszko, przez pierwsze dwie wizyty nic, u mnie to był jakos prawie 8 tydzień.Ja już po wizycie, serduszka nie było. Pani dr. Powiedziała że zarodek jesy jak by zamaly jak na ten tydzień
Nie w N. Ov um to standardowa proceduraTy jesteś w Bocianie? U mnie po prostu jak beta wyszła wtedy 501, to powiedziała, że wizyta z USG za 2 tyg i już Mi moja Dr nie mówiła o żadnych sztywnych datach czy dniach...
Może cię pocieszę około 6tc byłam na izbie przyjęć bo miałam krwawienie to powiedzieli, że zarodka brak a tydzień później był zarodek i serce.Boje się, tak bardzo się boję.... Staram się o tym nie myśleć ale nie potrafię... Przecież ja sobie z tym nie poradzę... Moj mąż mówi że nawet nie chce słyszeć żeby coś złego się stało. Ze ta babka jest niekompetentną osoba i więcej do niej nie pójdę... Staram się myśleć o czymś przyjemnym, ale nie potrafię... Pociesza mnie fakt że zarodek jest w macicy i ciaza została stwierdzona. A jak będzie dalej... Wszystko w rękach Pana Boga. Ale błagam niech będzie wszystko dobrze... Niech się jutro okaże że jesy dobrze... Proszę postanowilam że ciaze mam nadzieję ta (chodź jutro się okaże... ) będzie mi prowadził mój lekarz z kliniki.... będę do niego jeździć do wroclawia...
spokojnie jeszcze ruszy ja mialam serduszkowa w 28 dpt i zarodek mial 4,3 mm aq serduszko dopiero zaczynalo chyba bic bo na 107 a za tydzien juz na 150 Zarodek rosnie jakos w tym okresie1,1 mm na dzienMam taką nadzieję, zobaczymy co mi jutro lekarz powie we Wrocławiu ❤ jeszcze jestem pełna nadzieji... Moze jej sprzęt jakoś dziwny jest... Najważniejsze że pecherzyk jest na miejscu... Mam nadzieję że jutro czegoś innego się dowiem od mojego lekarza
Według kalendarza dziś jest 5 tydzień i 6 dzień a według drugiego to 5 tydzień i 7 dzień....Nie wiem jak to obliczyć, który to tydzień ciąży by był u Ciebie, ale ja dopiero na 3 wizycie usłyszałam serduszko, przez pierwsze dwie wizyty nic, u mnie to był jakos prawie 8 tydzień.