reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boje się, tak bardzo się boję.... Staram się o tym nie myśleć ale nie potrafię... 😭😭😭😭 Przecież ja sobie z tym nie poradzę... Moj mąż mówi że nawet nie chce słyszeć żeby coś złego się stało. Ze ta babka jest niekompetentną osoba i więcej do niej nie pójdę... 🤷‍♀️ Staram się myśleć o czymś przyjemnym, ale nie potrafię... Pociesza mnie fakt że zarodek jest w macicy i ciaza została stwierdzona. A jak będzie dalej... Wszystko w rękach Pana Boga. Ale błagam niech będzie wszystko dobrze... Niech się jutro okaże że jesy dobrze... Proszę 🙏🙏🙏🙏🙏 postanowilam że ciaze mam nadzieję ta (chodź jutro się okaże... 😔😔) będzie mi prowadził mój lekarz z kliniki.... będę do niego jeździć do wroclawia...
Przy becie 10 000 powinno byc serduszko ;)

Hej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy nie zchrzanilam tego :/ czy zastrzyki do stymulacji można brac wieczorem?? Lekarka nic nie mówiła o porze dnia a tak myślę czy przez to ze zaczęłam je o 19 to czy jakoś nie namieszam w liczeniu cyklu :/ ze dopiero w 5dniu wieczorem je wzielam :/
Ja mialan o 20 zalecone zastrzyki wiec sie nie stresuj godzina dobra👍

Hej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy nie zchrzanilam tego :/ czy zastrzyki do stymulacji można brac wieczorem?? Lekarka nic nie mówiła o porze dnia a tak myślę czy przez to ze zaczęłam je o 19 to czy jakoś nie namieszam w liczeniu cyklu :/ ze dopiero w 5dniu wieczorem je wzielam :/
Mi w N mowili ze miedzy 6-10robic zastrzyki

Dziewczyny bo przybliżyłam. Sobie te zdjęcie i tak patrzę i patrze i ona nie powinna ciut wyżej zacząć mierzyć?? Czy to jest kolejny dowód na to że ona jest nie kompetentnym lekarzem???.... Mi się wydaje że ciut wyżej powinna zacząć mierzyć i wtedy przecież wyszło by inaczej...

Załączniki

• Screenshot_20201006_200829_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201006_200829_com.android.chrome.jpg
    148,4 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Ona kazala mi jeszcze raz betę robić... I jak już pisałam wcześniej stwierdziła że ta sobotnią jest za mała...
Kochana ja nie wiem , czemu Ty tak sie nakrecasz...szkodzisz sobie i dzidziusiowi, sa rzeczy na ktore nie mamy w zyciu wplywu.... nie mozesz tak szalec bo zwariujesz.Jeszcze wiele stresow przed Toba, testy papa z krwi polowkowe, prod a po porodzie kolejne...nie mozna tak, musisz ochlonać , na serioo nie mozesz tak, ja wiem ,ze w zyciu duzo przeszlaś kazda z nas ma jakas historię, ale poprostu to co sie teraz dzieje nie masz na to wplywu tzn troche masz bo potrzeby Ci spokoj.To jest Ci teraz najbardziej potrzebne.

Do góry