reklama
Kurde tez brałam Neoparin, ale może z dwa razy mnie bolało jak gdzieś w naczynie trafiłam.A mnie właśnie bolą Biorę Neoparin
A długo już bierzesz ?
My ogólnie korzystaliśmy z dawcy. U męża stwierdzono całkowity brak armii długo zwlekaliśmy z podjęciem o dawcy decyzji aż w koncu ja podjęliśmy. Z moich badań nic nie wynikało...ogólnie teraz z biegiem. Czasu żałuję że podjęłam decyzję o iui gdyż była to strata czasu, juz nie mówiąc ile pieniędzy poszło... Bo na 2 procedury plus badania poszło ponad 10 tysięcy.... Tak była blastka jak to lekarz powiedział bardzo ładna chyva 5 dniowa. Bo z tego co mi mówił mam 3 z 5 i 6 doby. Za 1,5 roku wracamy pi rodzeństwo
Nie dość że mamy taką samą sytuację z dawcą to jeszcze u tego samego lekarza ❤ szacunek dla Was za decyzję. Wiem co przeszłaś psychicznie w tej kwestii i Twój mąż. ❤
Pola87
Fanka BB :)
To zależy z jakiego powodu masz zleconą heparynę, ja mam mutacje wiec do końca ciąży i paru tygodni po porodzie jest zalecenie. Ja od niej dostaje alergii - duża piecząca wysypka najczęściej na nogach oraz czerwone plamy na całym ciele wiec dziwnie to wygląda. Na szczęście w ciągu 3/4 h objawy ustają nie jest to niebezpieczne dla zarodka/ dziecka a w moim przypadku może jedynie pomócDziewczyny jak długo po transferach brałyście heparyneę? I jak sobie radzicie z tymi zastrzykami? Ja już mam dość a nie wiem ile jeszcze przede mną
bazylia128
bazylia128
Tak, od pierwszego dnia po punkcji czyli 18 sierpniaKurde tez brałam Neoparin, ale może z dwa razy mnie bolało jak gdzieś w naczynie trafiłam.
A długo już bierzesz ?
W sumie nie wiem dlaczego mam tą heparyneę, ale widziałam że wszystkie dziewczyny po transferach ją biorą. Wypytałam się Pani dr to stwierdziła że będę brać ją do 12 tyg. ciążyTo zależy z jakiego powodu masz zleconą heparynę, ja mam mutacje wiec do końca ciąży i paru tygodni po porodzie jest zalecenie. Ja od niej dostaje alergii - duża piecząca wysypka najczęściej na nogach oraz czerwone plamy na całym ciele wiec dziwnie to wygląda. Na szczęście w ciągu 3/4 h objawy ustają nie jest to niebezpieczne dla zarodka/ dziecka a w moim przypadku może jedynie pomóc
Właśnie mam śniadanko - samo zdrowie, smalczyk i ogórki@fredka84 co robisz? Popilas w weekend?
Na moim wyszukanym talerzyku
reklama
bazylia128
a pokaz co masz na pulpicie Mialas kupic te piekne buty i sie nie pochwalilas
Podziel się: