reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie ma aż takiego dramatu,ja mam dodatkowo czynnik v w heterozygocie i Pai-1 W HOMO ,CO PONOĆ GORSZE..
METYLOWANE WITAMINY PLUS HEPARYNA NA 100 %

Mi w ogóle lekarz przed operacją w szpitalu mówił ,że duzo osób ma te mutacje tylko ich nie sprawdza a wię o nich nie wie,Jkaoś specjalnie sie nie przejmował tymi wynikami.
Także Gonia będzie dobrze :) Dostaniesz na to leki.

Co do witamin to ja brałam na zmianę metyle/zwykłe- na pewno zrób sobie po jakims czasie wyniki ,by sprawdzić ,czy te witaminy się przyswajają :)✊✊✊
Dzięki, w sumie to wolałabym żeby to było coś... Bo jak masz diagnozę, to wiesz jak z tym walczyć... a zaraz okaże się, że w immunologii też nic specjalnego nie ma, a ciąży też nie będzie...

Robiłam też inne badania immuno: KIR, przeciwciała p. jądrowe i przeciwplemnikowe, (oba ujemne) ASA, IMK
W KIRze coś jest i parę innych wyników poza normą, ale i tak nic z tego nie czaję... Dobrze, że wizyta już 1 października...

Załączniki

• Badania4.JPG
    Badania4.JPG
    41,2 KB · Wyświetleń: 49
  • Badania 5.JPG
    Badania 5.JPG
    25,7 KB · Wyświetleń: 47
Dzięki, w sumie to wolałabym żeby to było coś... Bo jak masz diagnozę, to wiesz jak z tym walczyć... a zaraz okaże się, że w immunologii też nic specjalnego nie ma, a ciąży też nie będzie...

Robiłam też inne badania immuno: KIR, przeciwciała p. jądrowe i przeciwplemnikowe, (oba ujemne) ASA, IMK
W KIRze coś jest i parę innych wyników poza normą, ale i tak nic z tego nie czaję... Dobrze, że wizyta już 1 października...
kir-y tzw ds-y są naistotniejsze-brakuje Ci 4 podstAWOWYCH ,KTÓRE ODPOWIADAJA ZA IMPLANTACJE I OCHRONĘ ZARODKA W POŻNIEJSZEJ FAZIE.

Mi brakuje 11stu- w tym jedyny ds ,który mam jest i tak nieaktywny. Jednak Paśnik stwierdził,że u nas trochu mój Małż ratuje sytuację swoim HLA-C...
I WIDZĘ ,ŻE MASZ TEZ BX I TEŻ ds4 masz nieaktywny....

Myślę ,że dostaniesz accofil na to tak jak ja ,by osłabić maksymalnie organizm.

A i @Gonia0605 mutacje to jest "coś" ,bo bez heparyny masz za "gęstą" krew ,co nie jest dobre,a jeszcze dodatkowo te leki ,które przyjmujemy-chyba estrofem zagęszcza krew ,jeśli mnie pamięć nie myli.Dodatkowo nie przyswajasz witamin tak jak powinnaś. Bardziej chodziło mi o to ,że to nie jest jakiś dramat,ale warto na to mieć leki.

Z tego co doczytałam nk masz tez wysoko.
WRZUĆ POZOSTAŁE JAK DOSTANIESZ :)

Czuję się w miarę ok, oczywiście leżąc bo chodzenia jest ciągle bolesne. Brzuch wygląda na lekko mniej napięty więc mam nadzieję, że wszystko się normuje. Mam do jutra minimum zostać na obserwacji.
Dokładnie lepiej żebyś została bo z tym nie ma żartów. Dobrze, że troszeczkę jest lepiej :)

reklama
Do góry